GRATUIT de la Kaufland, Anuntul de Ultim Moment pentru Toti Clientii Romani

Kaufland anunta milioane de clienti din toata Romania in legatura cu ceea ce a decis sa dea gratuit chiar acum, iata ce trebuie sa stii in acest moment.

GRATUIT Kaufland voucher

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri cu un numar foarte mare de magazine deschise in intreaga tara pana in momentul de fata, aduce in imediat atentie a romanilor o decizie majora luata. Vorbim despre faptul ca o noua hotarare a Kaufland are menirea de a le face Craciunul mai frumos romanilor, iar asta pentru ca a fost lansata o noua promotie speciala de catre companie, care le aduce gratuit carduri de cumparaturi oamenilor.

Kaufland spune ca ofera pana pe 3 decembrie 3 vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare, ele putand fi folosite pentru a cumpara orice fel de produse din magazinele sale, daca intram in posesia lor. Pentru a castiga oricare dintre voucherele de cumparaturi pe care Kaufland ni le pune la dispozitie, nu trebuie sa facem chiar atat de multe, iar dupa cum puteti vedea si din postarea de mai jos, trebuie sa comentam la ea.

GRATUIT de la Kaufland, Anuntul de Ultim Moment pentru Toti Clientii Romani

Kaufland le cere romanilor sa publice un comentariu la aceasta postare si sa spuna doar ceea ce ar cumpara de Craciun folosind un card de fidelitate Kaufland Card, astfel ca totul este extrem de simplu pentru noi. Nu trebuie sa detinem un Kaufland Card pentru a participa la aceasta campanie speciala a celor de la Kaufland, si sa castigam oricare dintre cardurile de cumparaturi pe care lantul de hypermarket-uri ni le ofera acum.

Kaufland spune ca promotia se incheie pe data de 3 decembrie in Romania, dar desigur ca va trebui sa asteptam cateva zile pana cand vom astepta care sunt castigatorii, iar apoi sa primim efectiv cardurile de cumparaturi. Dupa ce primim cardul de cumparaturi de la Kaufland, vom putea sa facem achizitii de oriunde dorim, asa ca merita sa ne uitam cu foarte mare atentie la aceasta campanie speciala inainte ca ea sa se incheie in mod oficial.

Kaufland explica si pe website-ul sau mai multe in legatura cu felul in care putem participa, asa ca daca sunteti interesati de tot, puteti sa aflati inclusiv de acolo ceea ce putem face pentru a castiga cardurile de cumparaturi.