Germania: Planul de ULTIMA ORA al lui Olaf Scholz, Aderarea Romaniei la Schengen Sustinuta

Germania Planul ULTIMA ORA Olaf Scholz Aderarea Romaniei Schengen Sustinuta

Germania are pus in aplicare un plan de ultima ora a lui Olaf Scholz, cancelarul de la Berlin reusind, prin minitrul Nancy Faeser, sa aduca aproape de indeplinire o noua politica privind migratia in tara, iar asta sustine si aderarea Romaniei la Schengen, pentru ca autoritatile vor sa creasca numarul de migranti care sunt deportati.

Germania are dezvaluita noua lege privind migratia, care prevede deportarea mai rapida a migrantilor care nu au drept de sedere in tara, Olaf Scholz anuntand ca este nevoie de aceasta schimbare pentru a face fata numarului tot mai mare de migranti care ajung in fiecare an in tara, iar ministrul Nancy Faeser duce totul la indeplinire acum.

Germania a primit in ultimele decenii extrem de multi migranti, insa Olaf Scholz spune ca sistemul de ajutoare sociale al tarii nu poate face fata numerelor in continua crestere, noua legislatie fiind de mare ajutor pentru aderarea Romaniei la Schengen, pentru ca teritoriul german nu mai ramane atractiv pentru migranti, deic migratia ar trebui sa scada.

“Oricine nu are dreptul de a rămâne trebuie să părăsească Germania. Trebuie să fim capabili să aplicăm acest principiu; altfel ne vom dăuna comunității. Pentru ca noi să fim această țară, avem nevoie și de reguli și legi clare. Aceasta înseamnă că cei care nu au dreptul de a rămâne trebuie să părăsească din nou țara — rapid și sigur.

Aceasta este o condiție prealabilă pentru ca migrația să fie acceptată în societate. Proiectul de lege pentru îmbunătățirea returnărilor ar crea condițiile necesare pentru ca expulzările și returnările să aibă loc. Conține peste 40 de măsuri individuale despre care guvernul spune că vor face execuția deportărilor mai ușoară și mai simplă.”