Volodimir Zelenski Anunta ca Ucraina Nu se Retrage, isi Continua Contraofensiva

Volodimir Zelenski Anunta Ucraina Nu Retrage Continua Contraofensiva

Volodimir Zelenski anunta in mod oficial faptul ca Ucraina nu se retrage din contraofensiva pe care a initiat-o acum cateva luni impotriva Rusiei, iar asta in conditiile in care pana acum succesele au fost limitate, rusii fiind mult mai bine pregatiti decat in cazul actiunii anterioare, derulata anul trecut.

Volodimir Zelenski spune ca armata Ucrainei pierde foarte multi soldati in cadrul acestor contraofensive, iar el nu este multumit de ceea ce se intampla, insa chiar si asa, Ucraina continua sa lupte pentru a elibera teritoriile care au fost cucerite de catre rusi.

“„Nu ne retragem”. Volodymyr Zelenskyy s-a declarat parțial mulțumit de progresul contraofensivei. Uitatu, nu ne retragem, sunt mulțumit. Luptăm cu „a doua cea mai bună armată din lume”. Pierdem oameni, nu sunt mulțumit. Nu am primit toate armele pe care le-am dorit. – Nu pot fi mulțumit, dar nici nu mă pot plânge prea mult”, a declarat Zelenskyy pentru The Associated Press.

Zelenskyy a spus că Ucraina nu a reușit să „obțină rezultate rapide” din contraofensivă. “Din acest punct de vedere, din păcate, nu am obținut rezultatele dorite. Și acesta este un fapt”, a adăugat președintele ucrainean.”