Netflix Anunță OFICIAL Noi Filme GROZAVE Disponibile pentru Toată Lumea

netflix filme dc

Netflix are vești extraordinare pentru abonatii din întreaga lume, iar asta pentru că anunță în mod oficial o serie de noi filme și seriale care sunt deja disponibile pentru toți cei interesați să urmărească conținut de calitate în cadrul platformei de streaming video la cerere, chiar în acest moment.

Netflix a luat prin surprindere foarte multă lume cu deciziile sale, iar asta pentru că a hotărât să ne pună la dispoziție mai multe titluri din universul DC, astfel că vom avea cu siguranță ce să vedem în perioada următoare, mai ales că vine Crăciunul cu foarte mulți oameni dornici să vadă conținut de calitate.

Netflix include noi filme DC în catalogul global

Netflix a publicat lista completă a filmelor pline de acțiune din Universul Extins DC — plus o animație — pe care le puteți urmări chiar acum în propria voastră casă:

  1. The Batman (2022) – Căutarea lui Batman după un criminal îl conduce în lumea întunecată a orașului Gotham, care s-ar putea să fie mai legată de elita sa decât și-ar fi imaginat vreodată.
  2. Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) – Este omul de oțel versus cavalerul întunecat, când Batman devine suspicios față de puterea crescândă a lui Superman, iar Lex Luthor e mai mult decât fericit să profite.
  3. Birds of Prey (2020) – După ce se desparte de Joker, Harley Quinn devine o țintă până când formează un echipaj de supereroine pentru a lupta împotriva unui rege al crimei.
  4. Black Adam (2022) – Eliberat din închisoarea sa magică, un campion cu puteri divine navighează între bine și rău, în timp ce Societatea Justiției încearcă să-l oprească.
  5. DC League of Super-Pets (2022) – Când un cobai malefic îl capturează pe Superman, loialul său Labrador recrutează o echipă de animale de adăpost excepționale pentru a salva ziua.
  6. Man of Steel (2013) – Clark Kent, vagabondul, trebuie să-și ascundă puterile de lume, dar când un general rău intenționează să distrugă Pământul, Omul de Oțel intră în acțiune.
  7. Shazam! (2019) și Shazam! Fury of the Gods (2023) – Când un adolescent dintr-un centru de plasament își arată adevărata inimă, el dobândește abilitatea de a se transforma într-un supererou adult care trebuie să-și apere orașul de răufăcători.
  8. Suicide Squad (2016) și The Suicide Squad (2021) – O echipă de supervillains este recrutată de o agenție guvernamentală secretă pentru o misiune mortală de a salva umanitatea în schimbul clemenței.
  9. Wonder Woman (2017) și Wonder Woman 1984 (2020) – O prințesă războinică părăsește siguranța relativă a insulei sale adăpostite în speranța de a pune capăt unui război devastator în lumea exterioară.