Rompetrol: Deciziile IMPORTANTE, ce dă GRATUIT Clienților Români din Țară

Rompetrol Deciziile IMPORTANTE, ce dă GRATUIT Clienților Români din Țară

Rompetrol aduce iarna cu premii care transformă zăpada în aventură! În această iarnă, Rompetrol îți oferă șansa unică de a câștiga premii impresionante, incluzând trotinete electrice Xiaomi și carduri de carburant săptămânal, iar ca marea surpriză, un BMW X3 fabulos care îți va transforma iarna într-o experiență inedită pe patru roți.

Rompetrol ne anunță că participarea este simplă și accesibilă: alimentează sau cumpără produse în valoare de minim 150 de lei de la orice stație Rompetrol. Nu uita să înscrii codul de pe bonul fiscal pentru a intra în cursa pentru premii. Înscrierea se poate face prin SMS la numărul 1788, prin mesaj pe WhatsApp la 0759 055 343, în aplicația Rompetrol Go sau direct pe pagina de campanie.

Rompetrol: Deciziile IMPORTANTE, ce dă GRATUIT Clienților Români din Țară

Rompetrol ne spune și că mai este ceva special pentru membrii programului de loialitate Rompetrol Go. Dacă faci parte din acest program, vestea bună este că participând la promoția noastră, primești dublul punctelor aferente tranzacției la Rompetrol. Asta înseamnă șanse duble de a câștiga! Este momentul perfect să beneficiezi de avantajele acumulării de puncte și de oportunitățile de câștig sporite.

Rompetrol îți aduce iarna aceasta căldura aventurii și emoția câștigului cu o serie de premii extrem de interesante, pe care nu trebuie să le treci cu vederea acum. Fie că ești pe drum spre muncă sau într-o escapadă de weekend, fiecare oprire la Rompetrol poate fi pasul tău către un premiu de neuitat.

Rompetrol a ales special aceste premii pentru ca oricare dintre românii care sunt dornici să se bucure de experiențe speciale să aibă ocazia de a trece prin ceea ce își doresc, mai ales că vorbim inclusiv despre o mașină care este oferită drept premiu principal de către lanțul de benzinării.