America Express: Decizia URIASA dupa Intrarea Anamariei Prodan in Sezonul Drumul Soarelui

America Express Decizia URIASA Intrarea Anamariei Prodan Sezonul Drumul Soarelui

America Express, de departe cel mai popular reality show al momentului in toata Romania, o are de zilele trecute pe Anamaria Prodan in competitie, ea fiind deja alturi de vedetele care se infrunta pentru premiul cel mare, iar in etapa a saptea a Drumului Soarelui, ea se va confrunta si cu primele provocari.

America Express are anuntata in aceasta seara o editie de exceptie, iar asta pentru ca Ada si Tony au castigat Jokerul, deci concurentele vor avea ocazia de a se caza la un hotel pentru a beneficia de o noapte mult mai relaxanta decat in mod obisnuit, ceva ce desigur ca nu trebuie sa fie trecut usor cu vederea.

Separat de acest beneficiu de care se vor bucura fetele din competitie, se pare ca Irina Fodor va da deasemenea startul cursei pentru imunitate in etapa a saptea din sezonul Drumul Soarelui de la America Express, astfel ca ea va avea un avans serios in lupta pentru castigarea imunitatii pe care o doreste.

America Express a atras in ultimele luni atentia unui numar extrem de mare de romani multumita probelor extrem de interesante la care au participat vedetele, iar cei de la Antena 1 continua sa aduca in atentia noastra ceea ce se intampla, pentru a ne face si mai interesati de Drumul Soarelui pana la final de an 2023.

Aventura e un drum cu sens unic, un drum care duce spre mari provocări, e Drumul Soarelui! America Express se vede în această seară de la 20.30 pe Antena 1 și AntenaPLAY! Ada și Tony au câștigat Jokerul! Concurentele au dreptul de a se caza la un hotel! Se anunță o cursă încordată pe Drumul Soarelui, întrucât în ediția acestei seri, Irina Fodor va da startul cursei pentru marea imunitate a etapei a șaptea.