Orange Surprinde Milioane de Clienti, ce da Gratuit de Mos Nicolae

Orange Gratuit Mos Nicolae

Orange, de departe cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania, a decis sa aduca in atentia milioanelor de clienti din toata tara ceea ce da gratuit chiar acum, iar asta pentru ca vorbim despre premii speciale pentru cei care aleg sa faca participe la promotia Pinata Party din aplicatia MyOrange.

Orange vorbeste mai jos despre ceea ce presupune participarea la aceasta campanie speciala, iar asta pentru ca atat clientii cu abonamente, cat si cei cu cartele prepay au sansa de a castiga 10 telefoane HONOR 90 5G si 10 ceasuri HUAWEI Watch GT4 de 46 mm, chiar in aceasta perioada de Mos Nicolae si dupa.

Orange explica pe website-ul sau ce presupune aceasta promotie speciala acum in Romania, iar asta pentru ca foarte multi romani vor putea sa se bucure de tot, campania fiind deschisa pentru milioanele de clienti ai companiei, care au atat abonamente, cat si cartele prepay, pe care le folosesc.

Acum poti revendica, cu punctele acumulate din spargerea Pinatelor, premii cu beneficii bonus pentru abonamentul tău Orange sau cartela ta PrePay. Adună minimum 1.000 de puncte și poți câștiga prin tragere la sorți super premii: 10 telefoane HONOR 90 5G , 10 ceasuri HUAWEI Watch GT4 46mm .

Descoperă toate premiile instant pe care le poți câștiga sau pe care le poți revendica cu punctele acumulate din spargerea Pinatelor.