Netflix: Anunțurile CEO-ului privind Noile Seriale Pregătite de Lansare!

Netflix seriale avocati

Netflix a reușit din nou să schimbe jocul în industria divertismentului, de data aceasta cu seria juridică de succes “Suits”. Încă de la achiziția și lansarea pe platformă în această vară, “Suits” a cunoscut o popularitate copleșitoare, determinând chiar crearea unui nou spinoff în același univers. Ted Sarandos, co-CEO-ul Netflix, a vorbit recent despre cum a fost prezentat cu conceptul noului spectacol cu câțiva ani înainte de popularitatea imensă a seriei originale pe Netflix.

Aaron Korsh, creatorul “Suits”, le-a propus celor de la Netflix ideea noului său spectacol acum câțiva ani. Cu toate acestea, atât Netflix, cât și restul industriei de la Hollywood, l-au refuzat. “În ultimii ani, omul care a creat ‘Suits’ a avut un spinoff pe care încerca să-l vândă peste tot în oraș. Toată lumea a refuzat, inclusiv noi și inclusiv NBCUniversal”, a spus Sarandos, “Acum există un interes enorm, mai nou, pentru ‘Suits’. Și aș argumenta probabil că anul viitor veți vedea o mulțime de seriale juridice.”

Sarandos a subliniat valoarea adăugată de Netflix la IP-uri (Proprietăți Intelectuale), beneficiind creatorii, proprietarii IP-urilor și, cel mai important, fanii. “Suits”, în mod specific, a primit o valoare imensă datorită Netflix, astfel încât seria, care altfel ar fi dispărut în obscuritate, a devenit un fenomen.

Netflix: Anunțurile CEO-ului privind Noile Seriale Pregătite de Lansare!

Noul serial juridic, care este acum în dezvoltare la Universal Studio Group’s UCP, va fi plasat în același cadru temporal ca originalul. Va avea personaje complet noi și se va desfășura în Los Angeles. Beatrice Springborn, președinta Universal International Studios și UCP, a menționat că spinoff-ul va “avea aceeași energie și oameni atrăgători ca originalul”.

“Lucrăm la el chiar acum”, a declarat Springborn la conferința industriei din Marea Britanie, Content London, potrivit Variety. “Este atât de distractiv și fericit.” A adăugat că o serie care revine precum “Suits” este acum atractivă pentru cumpărători. “Mulți streameri caută serii continue, lucruri care par ușor de urmărit”, a explicat ea. “Spectacolul nostru ‘Suits’ este incredibil de mare pe Netflix.”

Pe măsură ce așteptăm cu nerăbdare noul spinoff și continuăm să ne bucurăm de seria originală “Suits” pe Netflix, este clar că această platformă de streaming continuă să redefinească și să influențeze direcția industriei de divertisment, oferind noi oportunități pentru creatori și noi experiențe pentru fanii din întreaga lume.