BANCA Transilvania: Anuntul IMPRESIONANT cu care a Surprins Multi Romani

BANCA Transilvania Anuntul IMPRESIONANT Surprins Multi Romani

Banca Transilvania, un nume de renume în sectorul bancar din România, se distinge ca lider în zona de emitere și acceptare de carduri, susținută de inovațiile sale constante și abordarea orientată spre client. Oana Ilaș, Director General Adjunct Retail Banking la Banca Transilvania, subliniază angajamentul băncii de a crea un ecosistem eficient și în continuă perfecționare, oferind clienților beneficii și experiențe unice.

BT Pay, super-aplicația dezvoltată de Banca Transilvania, este un pilon central în strategia băncii de a încuraja plățile contactless, comerțul electronic și utilizarea cardurilor digitale. Aplicația facilitează o experiență de plată rapidă și sigură, consolidând poziția BT ca lider de piață.

Banca Transilvania oferă un program de loialitate inovator, STAR, îmbunătățind astfel experiența clienților și promovând utilizarea cardurilor. Împreună cu soluțiile complementare de acceptare a cardurilor, BT se asigură că necesitățile de plată ale clienților sunt întotdeauna satisfăcute.

BANCA Transilvania: Anuntul IMPRESIONANT cu care a Surprins Multi Romani

Banca Transilvania a înregistrat cifre impresionante, cu un record de 25 de tranzacții pe secundă efectuate cu cardurile BT, atingând un vârf de 260 de tranzacții pe secundă în timpul Black Friday. Volumul de tranzacții de cumpărături cu cardurile băncii a crescut cu peste 20% în primele 11 luni ale anului, comparativ cu aceeași perioadă din 2022.

BT continuă să inoveze în 2023, lansând cardul virtual animat – o premieră în Europa – și BT Pay Kiddo, un card și aplicație destinată copiilor peste 10 ani și părinților lor. Banca se angajează și în practici sustenabile, cu peste 95% din cardurile fizice realizate din materiale reciclate.

Cu un portofoliu de produse inovatoare și o abordare orientată spre viitor, Banca Transilvania își consolidează poziția de lider în domeniul bancar și rămâne un partener de încredere pentru clienții săi.