Alerta RO-ALERT de Urgenta in Tulcea din Cauza Atacurilor Rusiei

alerta ro-alert urgenta tulcea drona rusia

RO-ALERT a fost utilizat din nou in aceasta noapte de catre autoritatile din Romania pentru a ii avertiza pe locuitorii din judetul Tulcea, mai exact din localitatile Isaccea și Sulina, precum și comunele C.A. Rosetti, Ceatalchioi, Chilia Veche, Frecăței, Grindu, Hamcearca, Jijila, Luncavița, Maliuc, Niculițel, Nufăru, Pardina, Somova și Văcăreni.

RO-ALERT incepe sa fie folosit tot mai des de catre autoritatile din Romania pentru a ii pune in alerta pe romani cu privire la dronele care sunt folosite de catre Rusi pentru a ataca Ucraina, si care pot ajunge pe teritoriul tarii noastre, sau care pot fi distruse de apararea antiaeriana ucraineana, bucati din ele putand ajunge pe teritoriul Romaniei.

“Exista posibilitatea caderii unor obiecte din spatiul aerian. Pastrati-va calmul!
Adapostiti-va in beciuri sau adaposturi de protectie civila. In lipsa unui adapost, ramaneti in interiorul casei, departe de geamuri si pereti exteriori. Durata estimata: 90 min.

There is the possibility of falling objects from the surrounding airspace. Keep calm! Take shelter in basements or in civil protection shelters. If there is no shelter around you, stay inside the house and keep away from windows and outside facing walls. Estimated duration: 90 min. IGSU.”