Kaufland: Masura SPECIALA pentru Toate Magazinele din Romania

Kaufland catalog reduceri whatsapp

Kaufland, unul dintre principalele lanturi de hypermarket-uri care activeaza acum in Romania si are milioane de clienti lunar, aduce in atentia tuturor ceea ce a decis sa faca acum, mai exact ofera posibilitatea de a primi catalogul de oferte inclusiv pe WhatsApp, la fiecare final de saptamana, ceva ce putini se asteptau sa vada.

Kaufland explica in mod oficial mai jos faptul ca, in fiecare duminica putem sa primim prin WhatsApp catalogul de oferte pe care compania il va avea saptamana urmatoare in toate magazinele din tara, iar totul este extrem de simplu de realizat, pentru a vedea rapid ofertele de care suntem cu adevarat interesati.

Conform celor de la Kaufland Romania, pentru a primi catalogul prin WhatsApp, trebuie doar sa accesam acest link, sau sa scanam codul QR de pe website-ul companiei, sa scriem START in conversatia care este dechisa, iar apoi sa selectam magazinul pentru care dorim sa primim ofertele cu produse la reducere.

Kaufland Romania ne va trimite mai apoi promotiile speciale pentru respectiva locatie, astfel ca vom sti in timp util ce vom putea cumpara la pret redus din locatiile respective, adica ne vom putea bucura de oferte speciale, atat timp cat ele vor fi disponibile pentru toti clientii care vor dori sa ajunga in locatiile respective.

Revista Kaufland – Acum și pe WhatsApp! Vrei să ai acces la ofertele din magazinul tău Kaufland în cel mai scurt timp? Scanează codul QR, abonează-te și noi îți trimitem revista săptămânal pe WhatsApp. Urmează pașii: 1. Scanează codul QR. 2. Scrie „START” în conversația deschisă. 3. Alege-ți magazinul din listă.