DIGI Romania: Premiera Oficiala Anuntata Milioanelor de Romani din Tara

DIGI Romania este in centrul unei premiere extrem de importante, anuntata oficial si adusa in atentia a milioane de romani din toata tara chiar acum.

DIGI Romania cantitate

DIGI Romania, unul dintre grupurile de telecomunicatii cu cele mai mari numere de clienti activi in Romania la ora actuala, este in centrul unui foarte important anunt oficial adus in imediata noastra atentie. Mai exact, cei de la DIGI Romania sunt pozitionati de catre cei de la ANCOM, Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, pe un loc fruntas in ceea ce priveste cota de piata pentru internetul mobil in Romania.

DIGI Romania are, in momentul de fata, o cota de piata de 26% din piata internetului mobil, depasindu-i pe cei de la Vodafone, o premiera foarte interesanta, care ne arata preferintele romanilor. Desigur ca DIGI Romania este foarte departe de cei de la Orange, din acest punct de vedere, dar asta nu e o surpriza prea mare, insa chiar si asa, vorbim despre un procent foarte mare, daca ne gandim cat de slab este internetul mobil al grupului.

DIGI Romania: Premiera Oficiala Anuntata Milioanelor de Romani din Tara

DIGI Romania a reusit in ultimii ani sa fie lider in ceea ce priveste portarile in Romania, iar acest lucru a ajutat pe deplin compania sa depaseasca Vodafone in numarul de utilizatori care au conexiuni mobile. Diferenta este destul de mica intre Vodafone si DIGI Romania cand vine vorba despre internetul mobil, insa ea este si mai mare fata de Telekom, care insumeaza doar aproape 12% din piata, mai putin de jumatate fata de grupului DIGI, ceea ce e o surpriza.

DIGI Romania are cel mai slab internet mobil din Romania, mult inferior calitatii celui oferit de catre Vodafone sau Telekom, astfel ca desi exista multi romani care il folosesc, experienta nu este chiar atat de buna. Cei de la DIGI Romania fac investitii importante in fiecare an cand vine vorba despre calitatea internetului mobil, insa deocamdata este foarte departe de a-si ajunge din urma concurenta, inclusiv pe cei de la Telekom, care nu au tocmai o calitate exceptionala.

DIGI Romania va continua, cel mai probabil, sa atraga si mai multi clienti si sa-si creasca diferenta fata de Vodafone, cand vine vorba despre numarul de utilizatori pentru serviciile de internet mobil in viitor.