DIGI RCS & RDS: Decizia IMPORTANTA Inaintea Anului Nou 2024 Anuntata Milioanelor de Clienti Romani

DIGI RCS & RDS Decizia IMPORTANTA Inaintea Anului Nou 2024 Anuntata Milioanelor Clienti Romani

Ianuarie la Film Now, în parteneriat cu DIGI RCS & RDS, este luna în care pasionații de film sunt invitați să exploreze universuri cinematografice captivante. De la povești tulburătoare, personaje complexe, la efecte speciale remarcabile – fiecare film este o aventură în sine.

Pregătiți-vă pentru o călătorie învăluită în mister și magie în “Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” (2022), disponibil în premieră la DIGI RCS & RDS. Programat luni, 1 ianuarie, la ora 20:00, filmul, regizat de David Yates, este o continuare captivantă a seriei îndrăgite, creând legături neașteptate în universul creat de J.K. Rowling. Venerabilul Albus Dumbledore (Jude Law) ne conduce printr-o poveste plină de suspans și aventuri neașteptate.

Intrigile și dramele familiei Gucci sunt dezvăluite în “Casa Gucci” (2021), regizat de Ridley Scott și cu o distribuție stelară, difuzat pe 1 ianuarie, de la ora 22:25. Urmărim ascensiunea, decăderea, și dramatismul acestei familii legendare. În continuare, “Matrix Renașterea” (2021) reînvie lumea iconică a lui Neo și Trinity, cu o nouă perspectivă asupra realităților paralele. Proiecția este marți, 2 ianuarie, de la ora 20:00.

DIGI RCS & RDS: Decizia IMPORTANTA Inaintea Anului Nou 2024 Anuntata Milioanelor de Clienti Romani

Robert Pattinson aduce o nouă dimensiune personajului Batman în filmul “Batman” (2021), o producție plină de acțiune și mister. Filmul, proiectat duminică, 21 ianuarie, dezvăluie secretele întunecate ale orașului Gotham. “Banditul zburător” (2022), cu o distribuție impresionantă, este povestea adevărată a unui infractor fermecător. Acesta va fi difuzat duminică, 21 ianuarie, de la ora 22:05.

Cu 6 nominalizări la Oscar și un trofeu pentru cel mai bun actor în rol principal, “Regele Richard: Crescând campioni” (2021) este un film emoționant despre ambiția unui tată de a-și vedea fiicele devenind campioane. Programat sâmbătă, 27 ianuarie, la 20:00, acest film este o dovadă a forței spiritului uman.

În ianuarie, DIGI RCS & RDS și Film Now vă aduc o selecție de filme care să vă țină lipiți de ecrane. Fiecare peliculă este o invitație de a explora lumi pline de dramatism, aventură și emoție. Bucurați-vă de aceste capodopere cinematografice, disponibile exclusiv prin DIGI RCS & RDS.