DIGI RCS & RCS: Extrem de Important Anunt in ATENTIA a Milioane de Clienti Romani

DIGI RCS & RCS Extrem Important Anunt ATENTIA Milioane Clienti Romani

DIGI RCS & RDS iti aduce in imediata atentie, daca esti unul dintre clienti, câțiva pași esențiali pentru a te asigura că serviciile de roaming sunt pregătite pentru călătoria ta. Pregătirea pentru călătoriile internaționale necesită mai mult decât alegerea destinației și împachetarea bagajelor.

DIGI RCS & RDS iti spune ca, inainte de a părăsi țara, este crucial să activezi extraopțiunea roaming. Aceasta necesită activarea separată a serviciilor de Voce și Date, în funcție de nevoile tale. Un avantaj major este că, odată activate, extraopțiunile rămân funcționale pentru oricâte călătorii efectuezi, atâta timp cât nu le dezactivezi.

DIGI RCS & RDS avertizeaza ca nu toate tipurile de cartele SIM suportă roamingul. Dacă SIM-ul tău este unul dintre acestea, nu vei putea activa serviciul de roaming. Verifică acest aspect înainte de plecare. Dacă este necesar, poți schimba SIM-ul gratuit în orice magazin DIGI RCS & RDS din țară.

DIGI RCS & RCS: Extrem de Important Anunt in ATENTIA a Milioane de Clienti Romani

Este esențial să cunoști serviciile de roaming disponibile și tarifele aferente în țara în care călătorești, spune DIGI RCS & RDS. Acest lucru te va ajuta să eviți surprizele neplăcute și să te bucuri de comunicații nelimitate.

Dacă serviciul de voce funcționează, dar datele nu, verifică dacă ai activat serviciul de date în roaming de la DIGI RCS & RDS. Aceasta se poate face din contul tău de client sau telefonic la 004.031.400.7777.

Asigură-te că funcția „Date în Roaming” este activă pe telefonul tău. De asemenea, accesează meniul „Retele mobile” și activează rețeaua la care telefonul se conectează automat. Dacă călătorești sau locuiești aproape de granițele României, este recomandat să setezi manual rețeaua pentru a evita roamingul internațional accidental.

Pregătirea serviciilor de roaming înainte de o călătorie este un pas esențial pentru a te bucura de o experiență fără griji. Cu DIGI RCS & RDS, ai acces la servicii de roaming fiabile și accesibile, asigurându-te că rămâi conectat oriunde ai merge. Informează-te, pregătește-te și călătorește fără griji!