WhatsApp: Noua Instiintare IMPORTANTA Actualizata pentru iPhone si Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, aduce in imediata atentie a oamenilor cu ANdroid si iPhone o instiintare majora actualizata.

WhatsApp multiplicare

WhatsApp transmite o noua si foarte importanta instiintare actualizata pentru iPhone si Android, aceasta aducand in atentia a miliarde de utilizatori din intreaga lume, ceea ce ar trebui sa stie cu privire la felul in care pot utiliza conturile pe mai multe dispozitive, autentificarea fiind facuta doar pe unul.

WhatsApp ofera aceste informatii pentru a aduce in atentia tuturor oamenilor cu iPhone si Android ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu felul in care se pot folosi de conturi in platforma de mesagerie, asa ca este foarte important sa nu ignoram ceea ce ni se transmite in momentul de fata.

Despre utilizarea unui cont WhatsApp pe mai multe telefoane sau cu mai multe numere de telefon

Contul tău WhatsApp poate fi verificat doar cu un număr de telefon înregistrat. Dacă aveți un telefon dual SIM, vă rugăm să rețineți că trebuie să alegeți un număr pentru a verifica cu WhatsApp. Nu există nicio opțiune de a avea un cont WhatsApp verificat cu două numere de telefon diferite.

Puteți trece contul WhatsApp pe un telefon nou fără a primi un cod SMS.

Dacă numărul dvs. de telefon este eligibil, îl puteți verifica folosind vechiul dispozitiv. WhatsApp va trimite o notificare push către vechiul dispozitiv care va furniza codul din 6 cifre de introdus pe noul dispozitiv.

Dacă nu alegeți această opțiune, vi se va solicita să vă verificați numărul de telefon prin SMS.

Dacă încercați să vă schimbați frecvent contul WhatsApp între diferite dispozitive, la un moment dat, este posibil să nu vă verificați din nou contul. Vă rugăm să nu comutați în mod repetat între dispozitive și numere diferite.