ATENȚIONARE Meteorologică ANM Cod GALBEN NOWCASTING de ULTIMĂ ORĂ în România pe 6 Ianuarie 2024

ATENȚIONARE Meteorologică ANM Cod GALBEN NOWCASTING ULTIMĂ ORĂ România 6 Ianuarie 2024

Atenționare meteorologica ANM, Administrația Națională de Meteorologie, cod galben nowcasting de ultimă oră în România pe 6 ianuarie 2024, aduce în imediata noastră atenție o serie de fenomene meteo de vreme severa imediată despre care ar trebui să știm chiar acum.

ANM vorbește mai jos despre ceață, care va reduce vizibilitatea până la chiar sub 50 de metri în toate regiunile despre care ni se vorbește mai jos, astfel că ni se recomandă prudență maximă în orice fel de mișcări pe care le facem în interiorul acestor zone.

COD GALBEN!

Data emiterii : 06-01-2024 ora 21.

Valabil de la : 06-01-2024 ora 21:10 până la : 07-01-2024 ora 0:00.

In zona : Județul Dolj: Calafat, Băilești, Dăbuleni, Poiana Mare, Moțăței, Sadova, Călărași, Valea Stanciului, Ciupercenii Noi, Maglavit, Ostroveni, Desa, Bistreț, Bârca, Gighera, Rast, Bechet, Afumați, Goicea, Giurgița, Urzicuța, Gângiova, Piscu Vechi, Dobrești, Ghidici, Negoi, Seaca de Câmp, Siliștea Crucii, Măceșu de Sus, Catane, Măceșu de Jos, Cârna;

Se vor semnala : local ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m.

Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. Emitent: Centrul Național de Prognoză Meteo.