WhatsApp Impune Schimbari pe iPhone si Android Regulile Obligatorii Anuntate

WhatsApp dezordine

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori care sunt activi in lumea intreaga de pe iPhone si Android, impune o serie de schimbari cu reguli importante pentru miliarde de oameni, iar asta in conditiile in care incearca sa ofere siguranta in folosirea canalelor de comunitare acum.

WhatsApp vorbeste mai jos despre regulile pe care administratorii de canale trebuie sa le respecte si sa le impuna celor care sunt prezenti in cadrul lor pentru a comunica si este important sa aveti in vedere tot ceea ce spune compania americana, pentru ca blocheaza canalele care nu-i respecta regulile.

Oferiți utilizatorilor WhatsApp posibilitatea de a alege și control asupra informațiilor pe care le primesc

Utilizatorii WhatsApp au alegere și control complet asupra experienței lor Canale. Dacă un utilizator decide să nu urmărească niciun canal, experiența WhatsApp existentă va rămâne aceeași. Utilizatorii nu pot fi adăugați la un canal fără să aleagă să-l urmărească și vor vedea doar actualizări pentru canalele pe care le aleg. WhatsApp nu va recomanda canale pe baza activității de mesagerie personale a utilizatorilor, care rămân private și criptate end-to-end. De asemenea, este simplu pentru utilizatori să nu mai urmărească un canal în orice moment.

Păstrați experiența WhatsApp simplă și fără dezordine

Am conceput canalele astfel încât să fie simple și fără dezordine pentru utilizatori. De exemplu, notificările de canal sunt dezactivate în mod implicit pentru a limita supraîncărcarea de informații, oferind, de asemenea, utilizatorilor opțiunea de a activa notificările pentru acele actualizări pe care nu doresc să le rateze. Vom afișa un istoric limitat al fiecărui canal înainte ca un utilizator să-l urmărească, astfel încât utilizatorii să poată alege în cunoștință de cauză dacă doresc să urmărească canalul. Actualizările canalelor apar în ordine cronologică pentru a facilita utilizatorilor să se întoarcă pentru a găsi o actualizare pe care o caută.

Preveniți și abordați abuzul din WhatsApp

Oferim instrumente și resurse pentru administratorii de canale pentru a-și gestiona în siguranță și eficient canalele și pentru ca utilizatorii să anuleze cu ușurință și să raporteze canalele problematice. În calitate de proprietari ai canalelor lor, administratorii sunt responsabili pentru menținerea unei experiențe adecvate vârstei și sigure pentru urmăritorii lor. Am publicat reguli pentru administratorii canalului pentru a înțelege ce nu este permis pe canalul lor.

WhatsApp va continua să creeze suport pentru administratorii și adepții canalului și, ca întotdeauna, vom continua să ascultăm cu atenție feedback-ul utilizatorilor despre cum putem ajuta oamenii să obțină informațiile pe care le doresc – în mod privat, în siguranță și în siguranță.