Vodafone Ataca cu Succes DIGI Mobil. Masurile cu Impact in Ultimele Luni in Romania!

Vodafone a lansat un atac de succes impotriva DIGI Mobil, iata cum a reusit compania sa schimbe ceea ce putini credeau ca ar mai fi posibil.

vodafone ataca digi mobil masuri romania

Vodafone, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania la ora actuala, a derulat in ultimele luni un atac de succes impotriva celor de la DIGI Mobil, care in ultimii ani a fost lider pe piata de portabilitate. Vodafone a reusit in ultimele luni sa inregistreze, in medie, substantial peste 20.000 de portari in reteaua sa de telefonie mobila, asta in conditiile in care DIGI Mobil are preturi, teoretic, mult mai mici pentru abonamente.

Vodafone inca ramane la o distanta foarte mare de DIGI Mobil cand vine vorba despre portarile in retea, insa rezultatele sale din ultimele luni arata ca suprematia grupului romanesc poate fi usor combatuta. Chiar daca Vodafone inregistreaza cam o treime dintre portarile pe care, in mod normal, DIGI Mobil le inregistreaza in fiecare luna, vorbim totusi despre sute de mii de clienti care ajung in reteaua companiei in fiecare an de zile.

Vodafone Ataca cu Succes DIGI Mobil. Masurile cu Impact in Ultimele Luni in Romania!

Vodafone are preturi mai mari decat DIGI Mobil pentru serviciile pe care le ofera, toata lumea stie acest lucru, dar desigur ca exista si diferente foarte mari in ceea ce priveste calitatea serviciilor care sunt oferite. DIGI Mobil nu are o retea de telecomunicatii mobile la fel de performanta precum Vodafone, chiar daca pe partea de acoperire sta ceva mai bine, problemele majore sunt pe partea de internet mobil, care are viteze extrem de mici.

Vodafone a reusit totusi ceea ce Orange si Telekom nu au reusit, sa atraga un numar foarte mare de portari in propria retea, dar totul in timp ce si DIGI Mobil inregistreaza cresteri, dar nu la fel de mari. Vodafone s-a chinuit ani de zile in lupta cu DIGI Mobil pentru a creste numarul portarilor in propria retea, iar dupa cum puteti vedea acum, lucrurile par sa mearga in directia dorita de catre operator, iar asta e si o veste foarte buna pentru clientii romani.

Vodafone va continua cu siguranta sa oferte foarte bune pentru romani, pentru a contra cat se poate de mult DIGI Mobil, insa daca isi va mentine ritmul de peste 20.000 de portari mobile in retea si in 2024, ramane de vazut.