Schimbarile Legislative aduse de Posta Romana in Atentia Romanilor

Schimbarile Legislative Posta Romana Atentia Romanilor

Posta Romana aduce in atentia a milioane de romani o serie de schimbari legislative care nu trebuie sa fie ignorate, iar asta pentru ca ni se vorbeste despre faptul ca de acum companiile pot depune numerar inclusiv in subunitatile postale din toata Romania.

Posta Romana explica mai jos detaliile unui nou serviciu numit MyCash, acesta fiind gandit special pentru a facilita depunerile de numerar de acest gen, iar daca va aflati in situatia in care trebuie sa depuneti numerarul la banca, atunci puteti afla mai multe mai jos.

Posta Romana permite depunerile de numerar in subunitati

𝐒̦𝐭𝐢𝐚𝐭̦𝐢 𝐜𝐚̆, 𝐝𝐚𝐜𝐚̆ 𝐬𝐮𝐧𝐭𝐞𝐭̦𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐚̆ 𝐣𝐮𝐫𝐢𝐝𝐢𝐜𝐚̆, 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐮𝐦 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐭̦𝐢 𝐝𝐞𝐩𝐮𝐧𝐞 𝐧𝐮𝐦𝐞𝐫𝐚𝐫 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐮𝐛𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐩𝐨𝐬̦𝐭𝐚𝐥𝐚̆? Mai apoi, suma va fi transferată electronic în contul bancar, în a doua zi lucratoare de la depunere.

Totul este posibil cu ajutorul 𝐌𝐲𝐂𝐚𝐬𝐡, noul serviciu lansat de Poșta Română pentru persoanele juridice.

Cu aproximativ 5000 de subunități poștale, atât în mediul rural, cât și în mediul urban, acum puteți rămâne în conformitate cu prevederile legale privind operațiunile de plăți și încasări numerar, scăpând de griji.

MyCash, noul serviciu, permite companiilor, respectiv oricărui client persoană juridică, ca în baza unui protocol încheiat cu Poșta Română, să depună numerar la orice subunitate poștală, care apoi este transferat electronic în contul bancar al clientului.

,,Prin MyCash ajutăm companiile să se conformeze prevederilor legale privind operațiunile de plăți și încasări cu numerar, printr-un canal sigur pentru depunerea și transferul fondurilor, reducând sarcina logistică și financiară a celor care manipulează frecvent numerar”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale ,,Poșta Română”.

Clienții au acces la o rețea extinsă de aproximativ 5.000 de subunități poștale, în mediul urban și în cel rural, în orice moment al unei zile lucrătoare și pe tot timpul programului de lucru al subunităților poștale.