Preturile Samsung GALAXY S24, S24 Plus si S24 Ultra la eMAG pentru toate Modelele

eMAG are preturile Samsung GALAXY S24, Samsung GALAXY S24 Plus si Samsung GALAXY S24 Ultra listate, iata cat costa noua serie S24 in Romania chiar acum.

Preturile Samsung GALAXY S24 S24 Plus S24 Ultra eMAG Modelele

Preturile Samsung GALAXY S24, S24 Plus si S24 Ultra la eMAG au fost dezvaluite in mod oficial, astfel ca daca sunteti interesati sa cumparati oricare dintre noile modele de telefoane pe care Samsung le ofera la precomanda, aveti optiunea in aceasta pagina sa vedeti tot ceea ce este disponibil, dar cu livrare ceva mai tarziu.

eMAG a publicat preturile Samsung GALAXY S24, S24 Plus si S24 Ultra la precomanda pentru toate modelele anuntate oficial de catre compania Samsung, astfel ca stiti cat urmeaza sa coste modelul dorit de catre voi, dar desigur ca exista si diverse promotii pe care compania si magazinul le ruleaza, deci puteti avea si preturi ceva mai mici.

Preturile Samsung GALAXY S24, S24 Plus si S24 Ultra la eMAG pentru toate Modelele

eMAG are cumva si “reduceri” pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S24, S24 Plus si S24 Ultra, preturile finale fiind chiar si cu 1.000 de LEI mai mici decat “preturile recomandate” pentru aceasta serie, asa ca ramane ca voi sa va decideti daca aceasta “reducere” e strategie de marketing suficient de buna pentru a va convinge, sau nu.

Preturile Samsung GALAXY S24, S24 Plus si S24 Ultra la eMAG sunt urmatoarele:

Samsung GALAXY S24, S24 Plus si S24 Ultra la eMAG pot fi cumparate mult mai ieftin si multumita programului de buy-back pe care cei de la Samsung il au, iar asta pentru ca prin intermediul sau pretul poate fi redus si mai mult, cu pana la 1.700 de LEI, in functie de starea in care se afla dispozitivul care este adus la schimb, asa ca e important sa aveti si acest lucru in vedere.

eMAG va incepe livrarile telefoanelor Samsung GALAXY S24, S24 Plus si S24 Ultra la eMAG in ziua lansarii in Romania, asa ca veti mai avea de asteptat pana in momentul in care veti intra in posesia telefonului mult dorit, dar macar poate veti avea ocazia de a il cumpara la un pret foarte bun, suficient de bun incat sa merite asteptarea.