Survivor: Premiera ABSOLUTA pentru Concurenti Anuntata de catre PRO TV Azi!

Survivor Premiera ABSOLUTA Concurenti Anuntata PRO TV Azi

Survivor, de departe cel mai popular reality show din Romania la ora actuala, are anuntata o premiera absoluta pentru concurentii care se vor duela in aceasta seara in show-ul de la PRO TV, iar asta pentru ca vorbim despre un duel eliminatoriu, care pana acum nu a existat in cadrul competitiei gazduite de televiziunile din tara.

Survivor introduce aceasta schimbare pentru competitie ca o surpriza uriasa pentru toata lumea, iar conform celor de la PRO TV, in aceasta seara un Faimos urmeaza sa paraseasca rapid competitia, deci va fi interesant de vazut care dintre concurenti are capacitatea de a face fata provocarilor pregatite de trust.

Primul castigator al colanului de imunitate din cadrul Survivor Romania a fost TJ Miles, el reusind sa obtina imunitate in cadrul competitiei, iar multumita ei va scapa de eliminare, cel putin pana la urmatoarea provocare in cadrul careia vor mai fi “puse la bataie” colane de imunitate, care sa ii protejeze pe concurenti.

Survivor Romania continua in aceasta seara de la ora 21:30, iar premiera pe care cei de la PRO TV au pregatit-o cu siguranta va tine foarte multa lume cu sufletul la gura, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce se intampla pentru prima oara in competitie, deci romanii vor fi dornici sa vada cine va fi eliminat.

DUELUL ELIMINATORIU, o PREMIERĂ la Survivor ALL STARS! Competiția este mai puternică ca niciodată! Diseară, un Faimos părăsește competiția Survivor All Stars! Show-ul, lider absolut de audiență! Surpriză la Survivor All Stars 2024! Cine a câștigat primul Colan de Imunitate: „O să fie greu pentru că trebuie să zic un nume”. Urmărește astăzi, de la 21:30, pe PRO TV și Voyo!