Instiintarea Telekom cu o Decizie IMPORTANTA in Atentia Clientilor Romani

Telekom isi anunta clientii din toata Romania in legatura cu o decizie foarte importanta pe care a luat-o, iata ce trebuie sa stie toti chiar acum.

Instiintarea Telekom clienti

Telekom, unul dintre principalele grupuri de telecomunicatii care activeaza in momentul de fata in Romania, a decis sa aduca in atentia clientilor din toata tara ceea ce face pentru a-i ajuta sa se bucure de o serie de premii saptamanale, doar pentru ca au ales sa-i fie clienti pentru serviciile pe care le ofera.

Telekom explica mai jos faptul ca pentru clientii business din Romania ofera posibilitatea de a beneficia de o serie de premii speciale, printre care: telefoane iPhone 14, Smartwatch-uri Huawei GT3, sau Căști wireless T-Buds, insa promotia este dedicata exclusiv clientilor companii, care au servicii de la operator.

Separat, acestora Telekom Romania le ofera si vouchere de 500 de LEI la eMAG, IKEA, Kaufland, Tazz, sau Carturesti, iar pentru a beneficia de tot nu trebuie decat sa acceseze aplicatia MyAccount si sa razuiasca acele carduri care sunt afisate, adica nimic extrem de complicat, iar surprizele sunt pe masura asteptarilor.

Telekom Romania deruleaza aceasta campanie speciala de ceva vreme in Romania, astfel ca exista foarte mult timp la dispozitie pentru a profita de tot, insa nu uitati ca ea este dedicata exclusiv clientilor companii, asa ca daca sunteti persoana fizica, nu va veti putea bucura de aceasta campanie speciala.

Dăm cadouri săptămânale clienților business. Intră în aplicație, răzuiește cardul și primești un cadou în fiecare săptămână. Atât de simplu! Cu aplicatia MyAccount Îți administrezi serviciile Telekom simplu și rapid, de pe telefon sau laptop: reîncarci, verifici și plătești facturi, modifici abonamente.

Fie că reîncarci sau plătești o factură pentru tine sau cineva drag, rezolvi rapid și în deplină siguranță din contul tău MyAccount. Funcția MyRepair te ajută să rezolvi deranjamente direct din aplicație sau să deschizi tichete pentru probleme tehnice avansate.