Keanu Reeves, serios accidentat, fotografiat în cârje în Timpul Filmărilor pentru “Good Fortune”

Keanu Reeves, serios accidentat, fotografiat în cârje în Timpul Filmărilor pentru "Good Fortune"Keanu Reeves, în vârstă de 59 de ani, a fost surprins recent pe platoul de filmare al celui mai nou film al său, “Good Fortune”, folosind carje și o compresă rece pe genunchi. Cunoscut pentru dedicarea sa față de meserie și lucrul impresionant la cascadorii, actorul a fost fotografiat joi, 25 ianuarie, pe platoul din Los Angeles.

Reeves a fost văzut mergând cu ajutorul carjelor, având o compresă de gheață legată de genunchiul stâng. În ciuda disconfortului vizibil, el și-a păstrat farmecul caracteristic și atitudinea prietenoasă, discutând cu co-starul Seth Rogen, care se afla de asemenea pe platou.

Cauza Accidentării

Cauza exactă a accidentării lui Reeves rămâne necunoscută. Nu este clar dacă este o accidentare personală sau ceva suferit în timpul filmărilor pentru “Good Fortune”, un thriller-comedie în care joacă și Rogen și care urmează să fie lansat în 2024.

Reprezentanții lui Reeves și cei ai Lionsgate, studioul din spatele filmului, nu au comentat încă pe această temă. În ciuda lipsei de informații, fanii s-au grăbit să-și exprime pe rețelele sociale preocuparea pentru starea de bine a lui Reeves și să-i transmită urări de recuperare rapidă.