BRD Romania Anunta Noi Masuri cu SCHIMBARI care Vizeaza Clientii Romani

BRD Romania actualizare bancara

BRD Romania, una dintre institutiile financare cele mai importante din Romania, a decis sa-i anunte in mod oficial pe clienti in legatura cu o serie de schimbari pe care le-a facut si care ii vizeaza, ele avand in centru aplicatia YOU BRD pentru telefoanele iPhone si Android, gandita pentru mobile banking.

BRD Romania vorbeste mai jos despre schimbarile pe care cea mai recenta actualizare le aduc pentru noi, ele fiind gandite pentru a imbunatati experienta de utilizare, si a rezolva probleme de functionare pe care aplicatia pentru iPhone si Android le-a avut, rezolvarea situatiei fiind extrem de importanta.

Conform celor de la BRD, in cadrul celei mai recente versiuni a aplicatiei YOU a fost implementata si optiunea de a ne partaja codurile IBAN pentru toate conturile pe care le avem, dar si de a vedea informatii despre produsele de investitii pe care banca le are in momentul de fata disponibile pentru noi toti.

BRD Romania Anunta Noi Masuri cu SCHIMBARI care Vizeaza Clientii Romani

BRD vrea sa le ofere in mod constant clientilor din Romania doar cele mai bune servicii pentru administrarea conturilor bancare, iar aplicatia YOU pentru iPhone si Android poate fi descarcata in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store chiar acum, dar e important sa o faceti exclusiv de acolo.


Avem o nouă actualizare YOU, în care am făcut câteva optimizări tehnice și am dezvoltat câteva funcții noi. De acum înainte veți putea partaja codul IBAN pentru toate conturile curente și de economii vizibile în aplicație și, de asemenea, veți avea informații despre cum puteți accesa produsele de investiții.

Ne vedem în curând pentru următoarea actualizare YOU. Până atunci, bucurați-vă de simplitatea și eleganța aplicației noastre de banking online, pentru o viață mai simplă și o experiență de utilizator mai bună. transmite BRD.