Orange vrea sa SPARGA Suprematia DIGI Mobil, Decizia Aplicata in Romania

orange sparge suprematia digi mobil

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania cu peste 10 milioane de clienti, vrea sa sparga suprematia DIGI Mobil, iar asta in conditiile in care in ultimii ani de zile, grupul concurent a reusit sa fie lider incontestabil la portarile in retea, atragand sute de mii de clienti anual, fara oprire.

Orange pare sa fie hotarat sa sparga acest parcurs, iar asta pentru ca o noua oferta pentru abonamente, in cazul portarii, sau trecerii de la prepay, le ofera clientilor preturi de la numai 4 euro cu beneficii similare celor oferite la abonamentele mult mais cumpe, dar foarte important, la fel precum cele pe care le ofera DIGI Mobil.

DIG Mobil are abonamente cu beneficii maxime la 5 euro pe luna, iar cei de la Orange le ofera la doar 4 euro pe luna, insa marele avantaj este reteaua grupului francez, care este de departe mult mai buna decat cea a grupului RCS & RDS, atat in ceea ce priveste calitatea internetului cat si a semnalului si a convorbirilor telefonice.

Orange vrea sa SPARGA Suprematia DIGI Mobil, Decizia Aplicata in Romania

orange sparge suprematia digi mobil oferta portare

Orange a fost dintotdeauna un operator care a avut preturi mai mari decat DIGI Mobil, iar asta a ajutat grupul romanesc sa atraga mai multi clienti in retea prin portare, dar lucrurile se schimba serios acum, francezii atacand in forta, si nu sunt singurii, pentru ca si Vodafone si-a crescut substantial portairle in retea in ultimele luni.

DIGI Mobil a avut pana acum un beneficiu major in faptul ca a oferit preturi extrem de mici pentru abonamentele sale, mult mai mici decat ale concurentei, chiar daca reteaua sa de telecomunicatii e inferioara, insa acest beneficiu “e dat disparut” cu noua campanie a Orange de a atrage clienti noi in reteaua sa.

Orange deruleaza aceasta campanie exclusiv pentru clientii care trec de la prepay la abonament, sau care se porteaza in retea, lovind direct in DIGI Mobil, care a avut atat de mult succes cu portarile, asa ca ramane de vazut ce se va intampla in cursul urmatoarelor luni de zile, 2024 anuntandu-se un an interesant pe piata portarilor.