Anuntul Nesperat privind DIGI Mobil pentru MILIOANE de Clienti din Toata Romania

digi mobil satisfactie romani

DIGI Mobil, unul dintre principalele grupuri de telecomunicatii mobile din Romania, detinut de catre RCS & RDS, este in centrul unui anunt oficial extrem de important al ANCOM, care vorbeste despre reclamatiile primite de la romani pentru serviciile de telecomunicatii furnizate de catre companiile din Romania in cursul anului 2023.

DIGI Mobil se plaseaza, in mod surprinzator, pe locul 3 in acest top, cu un procent de doar 11% din totalul reclamatiilor, iar asta vine ca o surpriza majora, pentru ca Vodafone si Orange au avut de 3 si respectiv 2 ori mai multe reclamatii de la clientii din romania, nemultumiti dintr-o varietate de motive, in relatia cu companiile.

Cei de la ANCOM nu ofera informatii detaliate cu privire la principalele probleme raportate de catre clientii DIGI Mobil din Romania, insa numarul mic de plangeri este foarte bun, daca ne gandim la faptul ca preturile pentru servicii este foarte redus, iar caltiatea internetului nu e tocmai de laudat la companie.

Anuntul Nesperat privind DIGI Mobil pentru MILIOANE de Clienti din Toata Romania

RCS & RDS face de ani de zile investitii in infrastructura pe care DIGI Mobil o are, iar acest lucru se vede foarte bine in acoperirea pe care compania o ofera, ea ajungand sa fie cea mai buna din Romania in momentul de fata, depasind inclusiv Orange sau Vodafone, care pana in 2023 au avut suprematie din acest punct de vedere.

DIG Mobil, din experienta mea, ofera servicii de telecomunicatii foarte decente la preturile abonamentelor, daca vorbim despre convorbiri telefonice sau SMS-uri, insa daca vreti internet mobil de mare viteza, ar fi bine sa va orientai catre Orange, Vodafone, sau Telekom, care ofera servicii mult mai bune din acest punct de vedere.

ANCOM detaliaza pe website-ul sau informatiile cu privire la calitatea serviciilor de telecomunicatii de care beneficiaza clientii din toata Romania, asa ca daca vreti informatii suplimentare, ar fi bine sa intrati pe pagina web a institutiei pentru a vedea informatiile legate de ceea ce ne este oferit.