DIGI Mobil Incepe Februarie 2024 in FORTA! Anuntul cu care Loveste Direct in Orange, Vodafone, Telekom

DIGI Mobil incepe luna febraurie 2024 in forta, lovind direct in Orange, Vodafone si Telekom, iata ce a decis operatorul de telefonie mobila acum.

DIGI Mobil Incepe Februarie 2024 FORTA Anuntul Loveste Direct Orange Vodafone Telekom

DIGI Mobil marchează sărbătoarea cu o inițiativă atrăgătoare pentru clienții săi și pentru cei care doresc să se alăture rețelei: o ofertă specială ce promite conexiuni nelimitate și partajarea nelimitată a momentelor de bucurie. Între 5 și 25 februarie 2024, DIGI Mobil invită utilizatorii să profite de o reducere de 50% pentru șase luni la abonamentele Nelimitat, Optim 3 și Optim 2, condiționată de portarea unuia sau mai multor numere de telefon către rețeaua sa mobilă.

Această campanie vine în întâmpinarea nevoilor de comunicare intensificată, oferind tarife avantajoase pentru pachetul Nelimitat: doar 2,5 euro pe lună pentru un număr portat, 2 euro pe lună pentru două numere, 1,75 euro pe lună pentru trei abonamente, și 1,5 euro pe lună pentru patru sau cinci numere portate.

Mai mult, clienții pot alege între beneficiul reducerii la abonament sau posibilitatea achiziționării unui telefon nou în 24 de rate DIGI, cu avans zero – o opțiune exclusivă pentru deținătorii de servicii fixe DIGI.

DIGI Mobil Incepe Februarie 2024 in FORTA! Anuntul cu care Loveste Direct in Orange, Vodafone, Telekom

Abonamentul Nelimitat asigură utilizatorilor un spectru larg de avantaje: trafic de internet și minute nelimitate în orice rețea națională, SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale către principalele rețele din SUA, Canada și Uniunea Europeană. Astfel, distanța nu mai este un impediment în a rămâne aproape de cei dragi.

Interesul pentru această ofertă poate fi manifestat prin vizitarea site-ului DIGI.ro, unde campania este promovată pe pagina principală, prin contactarea reprezentanților de vânzări în punctele de prezență ale companiei sau prin apelarea numărului de Relații Clienți.

Cu o prezență dominantă pe piața telecomunicațiilor din România, DIGI se distinge prin serviciile sale variate, de la televiziune prin cablu și satelit, internet fix și mobil, până la telefonie fixă și mobilă, având cea mai extinsă acoperire de voce mobilă din țară și ocupând prima poziție în clasamentele ANCOM.

Această campanie subliniază angajamentul DIGI de a îmbunătăți constant experiența de comunicare a clienților săi, facilitând conexiuni mai profunde și mai semnificative între persoane, chiar și peste distanțe lungi. Este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să se bucure de servicii de telecomunicații de top, în condiții avantajoase.