Amenda Uriasa Aplicata de Politia Romana unui Roman care si-a Chinuit Cainele

politia amenda 15.000 lei animal chinuit

Politia Romana ii avertizeaza din nou pe romanii din intreaga tara, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie cum ar trebui sa se poarte cu animalele de companie, dupa ce un roman a fost amendat cu 15.000 de LEI pentru ca si-a chinuit cainele si a publicat online imagini cu el.

Politia Romana atrage atentia asupra faptului ca romanii trebuie sa se compoerte cu grija cu animalele pe care le detin, sa nu le loveasca si sa nu le chinuie, in situatiile grave fiind facute inclusiv dosare penale pentru cei care nu respecta animalele de companie si legislatia in vigoare.

Amenda de 15.000 de LEI pentru chinuirea unui animal

Dacă citim legea, garantat este specificat ceea ce nu ai voie să îi faci unui animal. De acolo este ușor să înțelegi cam cum ar trebui să te comporți cu unul, nu?

Proprietarul, cel cu bățul în mână, a fost sancționat de către colegii noștri de la Biroul pentru Protecția Animalelor Ialomița, cu amendă de 15.000 de lei, în urma postării imaginilor în mediul online cu suferințele provocate câinelui și cu el fără botniță în spațiul public.

Animalele există în viața noastră să ne aducă bucurie și unii dintre noi, oamenii, ce fac?