Romania este in Liga Campionilor in Industria Auto, spune Marcel Ciolacu

Romania Liga Campionilor Industria Auto Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, premierul Romaniei, pune tara naostra in Liga Campionulor cand vine vorba despre productia de masini, chiar daca la fotbal cine stie cand va mai ajunge vreo echipa acolo, insa dupa vizita de la uzina Dacia de la Mioveni, a laudat automobilele produse in tara noastra.

Marcel Ciolaci afirma ca 1.400 de masini sunt fabricate zilnic la uzina Dacia din Mioveni, adica mai putin de una pe minut, 12.500 de persoane lucrand pentru a fabrica unele dintre cele mai populare masini in Europa, dar si din alte regiuni de pe glob.

Suntem la nivel de Liga Campionilor în industria auto! O spun toate statisticile europene. Uzina Dacia de la Mioveni este un motiv de mândrie pentru noi, românii.

Îi felicit pe toți cei peste 12.500 de salariați și conducerea Dacia pentru efort, eficiență și calitatea muncii lor.

Am vizitat astăzi liniile de producție și sunt impresionat de performanța la care s-a ajuns, aceea de a scoate o mașină la fiecare 55 de secunde. Adică aproape 1.400 de vehicule pe zi!

Am făcut și un test drive cu noul Duster și m-am convins că mașina produsă aici, la Mioveni, va fi un succes, ca toate modelele lansate aici în ultimii ani. Este un vehicul în care se vede, într-o uriașă măsură, talentul, energia și priceperea noastră ca popor.

author avatar
Redactia iDevice.ro