Instiintarea DIGI Romania pentru MILIOANE de Romani, cu o Hotarare Majora

Instiintarea DIGI Romania MILIOANE Romani Hotarare Majora

DIGI Romania, grupul de telecomunicatii din Romania cu unul dintre cele mai mari numere de clienti la ora actuala, aduce in imediata atentie a romanilor ceea ce ar trebui sa stie in legatura cu o hotararea de a initia o noua oferta speciala pentru serviciile de internet fix, dupa cum puteti vedea acum mai jos.

DIGI Romania explica mai jos faptul ca, in perioada imediat urmatoare va fi anuntata o noua promotie speciala pentru romanii din intreaga tara, iar in baza ei ne vom putea bucura de posibilitatea de a activa serviciile de internet fix cu o reducere de 50% pentru o perioada de 6 luni de zile, oriunde in tara.

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la DIGI au deja in derulare diverse oferte speciale pentru clientii din toata Romania, astfel ca exista promotii extrem de bune pentru o varietate de alte servicii de care putem beneficia in tara noastra, dar desigur ca numai pentru o perioada foarte limitata de timp.

DIGI explica pe website in cadrul website-ului sau tot ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceasta promotie speciala, astfel ca merita sa fim foarte atenti, pentru a fi siguri ca daca alegem sa beneficiem de aceasta oferta, o vom face in cunostinta de cauza, asa ca uitati-va cu atentie la toate ofertele.

Streaming toată seara cu filmele preferate ? Gaming fără lag ? Orice ar însemna Internetul pentru tine, la DIGI Internet înseamnă super-viteză și stabilitate la un preț super accesibil! Fii pe fază! În curând, poți alege orice abonament la internet cu 50% reducere, în primele 6 luni.