ENEL are Vesti IMPORTANTE pentru Clientii Romani, ce Aduce in Atentia Noastra

ENEL aduce in atentia milioanelor de clienti din toata ROmania o serie de informatii foarte importante, despre care trebuie sa stie multa lume.

ENEL Vesti IMPORTANTE Clientii Romani Aduce Atentia Noastra

ENEL, una dintre cele mai mari companii din Romania care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de oameni, aduce in imediata atentie a tuturor clientilor ceea ce ar trebui sa stie cu privire la reducerea consumului de energie prin aplicarea unor masuri simple, dar cu efect final bun.

ENEL explica mai jos faptul ca pe website-ul sau exista o sectiune speciala prin intermediul careia vom putea invata cum sa facem economii mari pentru energia electrica si gazele naturale pe care le consumam, astfel incat sa avem si facturi mult mai mici decat in mod obisnuit, ceea ce foarte multa lume vrea de fapt.

Conform celor de la ENEL Romania, putem sa reducem substantial consumul de energie daca spalam rufe, de exemplu, la o temperatura mult mai mica decat in mod obisnuit, iar masina de spalat va consuma mai putina energie in acest proces, deci vom avea si o factura mult mai mica pentru utilizarea ei.

ENEL Romania incearca de mai bine de un an de zile sa ajute clientii din Romania sa invete cum sa faca economii, chiar substantiale, in ceea ce priveste consumul de energie, asa ca merita sa ne uitam cu atentie la aceste date, pentru a sti si cum anume putem sa platim mult mai putin pe ceea ce consumam.

Schimbări mici, dar cu impact mare, te pot ajuta să reduci consumul de energie electrică. Pe internet circulă informații care pot părea adevărate, însă pe Electripedia găsești întotdeauna informații adevărate verificate împreună cu experți în energie.

De exemplu, mitul despre temperatura la care trebuie să speli rufele, ca să consumi mai puțină energie. Dă play ca să afli răspunsul. Fii #SmartPeEnergie și citește și despre alte mituri demontate pe Electripedia, hubul nostru de informații verificate despre eficiență energetică!