Posta Romana Anunta o Schimbare foarte Importanta la Nivel National

Posta Romana Anunta Schimbare Importanta Nivel National

Posta Romana anunta in mod oficial o schimbare extrem de importanta la nivel national pentru toti romanii, iar asta pentru ca incepand de acum, institutia isi modifica adresele de email, ele urmand a fi disponibile cu extensia ropost, in locul domeniului vechi.

Posta Romana explica mai jos ce preuspune aceasta modificare foarte importanta pe care o face in momentul de fata pentru adresele sale de email, iar asta pentru ca in baza acestei modificari, nu vom mai putea intra in contact cu angajatii sai pentru a cere ajutor, decat daca folosim noul domeniu.

Posta Romana schimba adresele de email

ți auzit noutățile? Compania Națională Poșta Română își face un ‘upgrade’ la extensia de email. Vă asigurăm că adresele de contact rămân neschimbate, însă vor funcționa acum cu 𝐧𝐨𝐮𝐚 𝐞𝐱𝐭𝐞𝐧𝐬𝐢𝐞 @𝐫𝐨𝐩𝐨𝐬𝐭.𝐫𝐨.

Dacă până acum ne scriați la suportclienti@posta-romana.ro, veți putea folosi aceeași formulă, dar cu noua extensie: suportclienti@ropost.ro. Este simplu, eficient și setat pentru o comunicare rapidă și clară!

Ne asigurăm astfel că beneficiați de servicii rapide și de comunicare eficientă.  Pentru a nu pierde nicio informație valoroasă, vă rugăm să adăugați noua extensie de email în lista dumneavoastră de contacte de încredere.