Hidroelectrica: Noua Informare Oficiala de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii Romani

Hidroelectrica transmite o noua informare oficiala de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stie romanii in acest moment.

Hidroelectrica Noua Informare Oficiala ULTIMA ORA Toti Clientii Romani

Hidroelectrica, compania de stat care furnizeaza energie electrica pentru un numar tot mai mare de romani in ultimii ani de zile, a transmis o noua informare oficiala de ultima ora, despre care trebuie sa stie toata lumea. Dupa cum puteti vedea in informarea de mai jos, cei de la Hidroelectrica le aduc in atentie tuturor clientilor ca doar in aceste ultime zile putem sa mai transmitem indexul autocitit pentru a beneficia de facturi bazate pe ceea ce consumam lunar.

Hidroelectrica ofera in cadrul website-ului sau posibilitatea de a transmite indexul autocitit pentru consumul pe care il inregistram, transmiterea acestuia fiind foarte simpla, dupa cum prea bine stiti multi dintre cei care ati folosit sistemul. Puteti vedea mai jos ceea ce spune Hidroelectrica in legatura cu acest sistem, iar asta pentru ca doar maine mai putem transmite indexul autocitit pentru facturile emise, deci daca nu o facem, vom primi o factura bazata pe conventia de consum.

Hidroelectrica: Noua Informare Oficiala de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii Romani

Hidroelectrica ofera nu doar platforma din website-ul sau pentru transmiterea indexului autocitit, ci inclusiv posibilitatea de a folosi un numar de telefon gratuit pentru a trimite rapid informatii cu privire la consumul nostru. Mai mult decat atat, pentru telfeoanele iPhone si Android exista aplicatia iHidro a celor de la Hidroelectrica, ea avand implementat un sistem care faciliteaza transmiterea indexului autocitit de catre oricare dintre clientii din Romania, in orice moment.

Hidroelectrica stie foarte bine ca foarte multi romani vor sa transmita indexul autocitit pentru a plati facturi cat mai exacte, si a evita situatiile in care la regularizare ar primi o factura cu o valoare foarte mare, cum se mai intampla. Daca nu transmitem indexul autocitit catre Hidroelectrica, atunci factura emisa lunar va avea la baza o estimare bazata fie pe conventia de consum, fie pe consumul pe care l-am trimis de-a lungul timpului catre companie.

Hidroelectrica are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la indexul autocitit si transmiterea acestuia, asa ca daca sunteti interesati de informatii suplimentare, atunci puteti sa intrati acolo pentru a le afla pe toate.