Orange: ATENTIE, se Scumpesc Abonamentele in Romania, Iata cu Cat si de Cand!

Orange a inceput sa-i anunte pe clientii din Romania cu privire la o scumpire a abonamentelor de internet, televiziune, telefonie, iata cu cat si de cand.

orange scumpire abonamente telefonie internet televiziune 2024

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii care activeaza in Romania la ora actuala, a inceput sa-si notifice clientii in legatura cu o masura in baza careia abonamentele acestora se vor scumpi incepand din anul 2024. Vorbim despre o decizie unilaterala a celor de la Orange, care in ultimul trimestru fiscal a anuntat o scadere a veniturilor, dar si a numarului de clienti, astfel ca acum compania incearca cel mai probabil sa recupereze unele dintre pierderi.

Orange a inceput sa isi notifice clientii din Romania in legatura cu faptul ca incepand cu data de 1 aprilie 2024, unele dintre abonamente se vor scumpi cu valori de pana la 2 euro, cu TVA, pe luna, in functie de abonament. Vorbim despre abonamente mai scumpe pentru clientii Orange Romania Communications incepand cu data de 1 aprilie 2024, aceasta companie din grup furnizand servicii de televiziune si internet fix pentru clientii preluati de la Telekom.

Orange: ATENTIE, se Scumpesc Abonamentele in Romania, Iata cu Cat si de Cand!

Orange va majora deasemenea si abonamentele de telefonie mobila pentru unii dintre clienti, dar incepand cu data de 19 aprilie 2024, notificari in acest sens fiind trimise deja catre unii dintre cei care vor fi afectati de noile masuri. Avand in vedere ca vorbim despre un numar foarte mare de clienti pe care Orange Communications ii are preluati de la Telekom, e de asteptat ca foarte multi, daca nu chiar toti, dintre cei veniti de la Telekom sa primeasca aceste notificari.

Orange nu a publicat pe website-ul sau informatii cu privire la scumpirea abonamentelor in Romania, ceea ce nu e o surpriza chiar atat de mare, insa masura cu siguranta va supara destui de multi clienti pe care-i are compania. In ultimii ani, cei de la Orange si-au cam scumpit constant abonamentele de telefonie mobila, internet fix sau televiziune, asa cum au facut si Vodafone, Telekom, sau DIGI RCS & RDS, asa ca nu e tocmai neobisnuit sa vedem cresteri si acum.

Orange are in momentul de fata, aproape, cele mai bune servicii de telecomunicatii din Romania, fiind devansata de DIGI RCS & RDS doar la serviciile de internet fix, avand deasemenea si cel mai mare numar de clienti.