DIGI RCS & RDS Notifica Romanii, ce da cu 50% REDUCERE Timp de 8 Luni de Zile

DIGI RCS & RDS a inceput sa-i notifice pe milioanele de romani din tara in legatura cu ceea ce ofera cu 50% reducere timp de 8 luni de zile in Romania.

DIGI RCS & RDS reducere jumatate 8 luni

DIGI RCS & RDS, unul dintre principalele grupuri de telecomunicatii din toata Romania, a inceput in aceasta dimineata sa le trimita romanilor din toata tara notificari cu privire la ceea ce ofera cu 50% reducere timp de 8 luni de zile. Vorbim despre o oferta speciala de portare pe care cei de la DIGI RCS & RDS o deruleaza in momentul de fata si in baza careia se ofera 8 luni de 50% reducere la abonamentele de telefonie mobila, cu preturi incepand de la 1.5 euro.

DIGI RCS & RDS a avut in ultimii ani succes extraordinar de mare in ceea ce priveste atragerea de clienti noi in retea prin portare, iar strategia continua acum cu o noua campanie menita sa aduca si mai multi clienti in retea. Cei de la DIGI RCS & RDS spun ca pretul de 1.5 euro pe luna pentru abonamentele de telefonie mobila este oferit pentru perioade de 8 luni daca sunt portate mai multe numere in reteaua sa, deci trebuie sa fiti atenti la informatiile de pe website-ul companiei.

DIGI RCS & RDS Notifica Romanii, ce da cu 50% REDUCERE Timp de 8 Luni de Zile

DIGI RCS & RDS impune deasemenea o perioada contractuala de 2 ani de zile pentru a beneficia de cele 8 luni de reducere de 50% la abonamente, deci trebuie sa stiti ca este obligatoriu sa ramaneti client in toata aceasta perioada. Valoarea abonamentului in sine difera in functie de ceea ce veti alege de la RCS & RDS, pentru ca exista si abonamente pentru care reducerea de 50% fixeaza pretul la 2.5 euro pe luna, ele avand beneficii mai mari decat cele mai ieftine.

DIGI RCS & RDS are cea mai mare acoperire pentru telefonie mobila in Romania in momentul de fata, dar ofera viteze de internet mobil foarte proaste, cel putin pana cand reuseste sa-si extinda mai mult reteaua 5G in tara. In ciuda acestui lucru, RCS & RDS are preturi foarte mici pentru abonamentele de telefonie mobila pe care le ofera, astfel ca acesta este principalul motiv in baza caruia foarte multi clienti aleg serviciile oferite de companie.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce ofera in cadrul promotiilor pentru portare, asa ca daca vreti sa aflati mai multe detalii, nu trebuie decat sa intrati pe website-ul companiei.