BCR Romania: Instiintare Oficiala de ULTIM MOMENT cu Toti Clientii Avertizati

BCR Romania a decis sa emita o instiintare oficiala pentru toti clientii din Romania, iata ce avertisment are banca pentru noi toti chiar acum.

BCR Romania Instiintare Oficiala ULTIM MOMENT Toti Clientii Avertizati

BCR Romania, una dintre cele mai mari institutii financiare care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa-si instiinteze toti clientii cu privire la o problema extrem de serioasa, de care ei sunt avertizati incepand de acum. Conform celor de la BCR Romania, romanii trebuie sa fie extrem de vigilenti cand vine vorba despre fraudele care sunt in plin proces de derulare in momentul de fata in toata Romania, iar asta pentru ca ele ne pot lasa fara bani.

BCR Romania aduce in atentia noastra fraudele care implica promiterea unor castiguri mari in baza unor investitii “sigure”, o metoda care a avut un succes tot mai mare in a fura banii romanilor care nu stiu cum sa se protejeze in moduri eficiente. Conform celor de la BCR Romania, frauda incepe prin contactarea romanilor pe retele de socializare si de mesagerie, fraudatorii prezentandu-se ca angajati ai bancii, care recomanda investitiile in diverse tipuri de actiuni sau criptomonede.

BCR Romania: Instiintare Oficiala de ULTIM MOMENT cu Toti Clientii Avertizati

BCR Romania spune ca aceste persoane ne pot cere informatii personale, sau cele ale cardurilor bancare, ori de logare in cadrul platformelor de internet banking, ceea ce este o problema extrem de serioasasi de care trebuie sa ne ferim. Mai mult decat atat, in unele situatii, BCR Romania ne spune ca ni se poate cere sa instalam aplicatii precum AnyDesk in telefoanele si calculatoarele noastre, acestea fiind folosite pentru a se fura foarte usor banii din conturile proprii.

BCR Romania ne recomanda sa fim extrem de vigilenti daca trecem printr-o situatie de acest gen, iar asta pentru ca daca se intampla sa devenim victima unei fraude de acest gen, ar putea fi imposibila recuperarea banilor furati. Din pacate, in majoritatea cazurilor furturile se fac prin transferuri de bani direct din conturile noastre, ca si cum le-am fi facut noi, iar recuperarea banilor devine imposibila, pentru ca se poate considera ca de fapt noi am facut transferul, deci BCR Romania nu ar putea interveni.

BCR Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceste tipuri de fraude, astfel ca e bine sa fim foarte atenti la datele care sunt inscrise in cadrul website-ului sau, pentru a fi siguri ca ne putem proteja.