E.ON: Schimbarile Obligatorii de ULTIMA ORA Anuntate Oficial pentru Clientii Romani

E.ON anunta schimbarile obligatorii de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iata ce masuri trebuie sa ia furnizorul de energie acum.

E.ON Schimbarile Obligatorii ULTIMA ORA Anuntate Oficial Clientii Romani

E.ON, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de energie electrica si gaze naturale din Romania la ora actuala, a decis sa-i informeze pe toti clientii cu privire la o serie de schimbari extrem de importante, care se aplica din 2024. Anuntul de ultima ora al celor de la E.ON are la baza modificarile pentru facturare pe care sistemul RO E-Factura pe aduce de la data de 1 ianuarie 2024, ele fiind impuse de catre Guvernul Romaniei pentru toate companiile.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca incepand cu data de 1 ianuarie 2024, toate facturile emise de catre companii trebuie sa treaca prin sistemul RO E-Factura, iar asta inseamna ca facturarea serviciilor sale va trebui facuta in acelasi mod. Mai mult decat atat, toate facturile emise de catre E.ON pentru companiile din Romania, vor trece deasemenea prin sistemul RO E-Factura, deci vor fi descarcate de acolo de catre clientii persoane juridice, pentru plata.

E.ON: Schimbarile Obligatorii de ULTIMA ORA Anuntate Oficial pentru Clientii Romani

E.ON spune ca pana pe 30 iunie, facturile emise pentru companii, vor fi livrate catre acestea fie prin email, fie in format fizic, asa cum s-a agreat la momentul incheierii contractului de furnizare a serviciilor, pentru locatia de consum. Incepand cu data de 1 iulie 2024, E.ON Romania spune ca toate facturile emise pentru companii vor fi incarcate exclusiv in sistemul RO E-Factura, astfel incat vor putea fi descarcate numai de acolo de catre companii.

E.ON impune aceste schimbari pentru ca Guvernul Romaniei obliga toate companiile sa incarce facturile exclusiv prin RO E-Factura, nu sa le mai trimita in alte formate, deci e foarte important sa aveti in vedere acest lucru de acum. Schimbarile pentru felul in care sunt livrate facturile de catre E.ON clientilor din Romania nu au cum sa fie modificate, ele fiind obligatii impuse de catre Guvernul Romaniei, deci se vor aplica in mod obligatoriu in toata tara.

E.ON nu este singurul furnizor de servicii de energie care are obligatia de a face lucrurile in acest mod, celelalte companii trebuind sa actioneze in mod similar, asa ca e bine sa stiti acest lucru, daca aveti servicii de la altele.