DIGI Romania Informeaza Oficial Romanii, ce are la JUMATATE de Pret Timp de 6 LUNI!

DIGI Romania ii informeaza in mod oficial pe toti romanii din tara cu privire la o decizie importanta, ce da la jumatate de pret timp de 6 luni.

DIGI Romania Informeaza Oficial Romanii JUMATATE Pret Timp 6 LUNI

DIGI Romania, unul dintre grupurile de telecomunicatii cele mai mari din toata Romania la ora actuala, a decis sa-i informeze in mod oficial pe romani in legatura cu o hotarare de importanta mare, care se aplica in toata tara acum. Mai exact, cei de la DIGI Romania au luat decizia de a oferi reducere substantiala pentru abonamentele de internet fix oferite romanilor, iar asta doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania in aceasta perioada.

DIGI Romania le spune milioanelor de romani din intreaga tara faptul ca, daca sunt interesati, in momentul de fata au posibilitatea de a beneficia de o promotie in baza careia putem avea internet fix la pretul de 15 LEI pe luna. Promotia pe care DIGI Romania o deruleaza este valabila petnru o perioada de doar 6 luni de zile, iar in toata aceasta perioada pretul abonamentului va fi de doar 15 LEi, astfel ca merita sa profitam de campanie, cat timp este activa.

DIGI Romania Informeaza Oficial Romanii, ce are la JUMATATE de Pret Timp de 6 LUNI!

DIGI Romania ofera abonamentul Fiberlink 500 la acest pret in Romania in momentul de fata, iar impreuna cu el ne este oferit inclusiv acces gratuit la DIGI Storage, platforma cloud care ne permite sa stocam diverse tipuri de fisiere in cloud. Desigur ca exist aoptiunea de a alege si FIberlink 1000, abonamentul care ofera acces la viteze mai mari, tot cu DIGI Storage gratuit, sau chiar abonamente mai scumpe, DIGI Romania oferind viteze mult mai mari, dar numai in anumite locatii.

DIGI Romania are aceasta promotie disponibila pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de ofertele sale, insa trebuie sa nu uitati faptul ca este obligatoriu sa aveti un abonament pentru o perioada de 24 de luni, pentru a beneficia de tot. Campania celor de la DIGI Romania este derulata in toata Romania in momentul de fata, astfel ca indiferent unde locuiti si exista acoperire pentru aceste servicii, aveti sansa de a profita de preturile mai mici.

DIGI Romania are deasemenea promotii speciale inclusiv pentru alte servicii pe care le ofera in Romania in aceasta perioada, deci daca nu vreti doar internet, ci si telefonie, sau televiziune, e bine sa va uitati in website-ul companiei.