E.ON: Instiintare Oficiala de ULTIM MOMENT Emisa in Romania pentru Toti Clientii

E.ON transmite o instiintare oficiala de ultim moment pentru toti clientii din Romania, iata ce spune compania si ce trebuie sa stim cu toii acum.

E.ON Instiintare Oficiala ULTIM MOMENT Emisa Romania Toti Clientii

E.ON, companie care furnizeaza in Romania gaze naturale si energie electrica pentru milioane de clienti la nivelul intregii tari, a decis sa emita o instiintare oficiala de ultim moment pentru clientii din intreaga tara si e bine sa stiti despre ea. Dupa cum puteti vedea in mesajul de mai jos, cei de la E.ON Romania vorbesc in mod oficial despre ceea ce trebuie sa facem pentru a preveni posibilitatea ca garantia centralei noastre sa fie invalidata, fara sa vrem.

E.ON a avut, probabil, destui clienti care au fost afectati de invalidarea garantiei pentru centrala pentru incalzirea locuintei, asa ca a facut un ghid special prin care ne invata cum sa avem grija de centrala fara a pierde garantia. Conform E.ON, nu trebuie sa facem instalarea unei centrale folosind un instalator neautorizat, iar asta pentru ca procedura realizata in acest gen va duce in mod automat la anularea garantiei pentru centrala de apartament.

E.ON: Instiintare Oficiala de ULTIM MOMENT Emisa in Romania pentru Toti Clientii

E.ON spune deasemenea ca nu trebuie sa pornim singuri pentru prima oara centrala, dupa instalare, iar asta deoarece acest proces trebuie sa fie facut de catre persoana/persoanele care a/au instalat centrala in locuinta noastra, pentru ca procesul sa fie sigur. Daca a fost depasit intervalul pentru functionare al centralei, cei de la E.ON ne spun ca nu trebuie sa mai utilizam centrala, deoarece exista riscuri serioase ca ea sa nu functioneze in mod corect, garantia fiind anulata.

E.ON spune ca trebuie sa evitam sa facem vreo interventie neautorizata asupra centralei, ceva ce este valabil nu doar pentru aceste echipamente, ci pentru oricare altele, deoarece garantia va fi anulata automat de producator. In final, cei de la E.ON Romania ne spun ca trebuie deasemenea sa evitam cu precadere sa folosim fluide sau combustibili neconforme/i, iar asta deoarece functionarea centralei poate fi afectata de compozitia chimica a acestora si se poate strica.

E.ON vine cu aceste recomandari pentru a ne ajuta sa evitam situatiile foarte neplacute si ar trebui sa tinem cont de ele, pentru ca anularea garantiei poate aduce si costuri mari pentru repararea centralei pe care noi o folosim zilnic.