DIGI Romania: Anunturi IMPORTANTE Extrem de Ambitioase Anuntate pentru 2024 si Romania

DIGI Romania a facut o serie de anunturi oficiale extrem de importante cu privire la masurile pe care vrea sa le ia in cursul anului 2024 in tara.

DIGI Romania ambitie

DIGI Romania, liderul pieței de telecomunicații din România, a raportat o creștere semnificativă în 2023, consolidându-și poziția de vârf în industrie prin extinderea serviciilor și a prezenței pe piața europeană. Cu o creștere de 15% comparativ cu anul anterior, DIGI Romania a depășit pragul de 23,9 milioane de relații contractuale generatoare de venituri (RGU) în România, Spania și Italia, evidențiind succesul strategiilor sale orientate spre client și inovație.

DIGI Romania are un portofoli diversificat, care include servicii de telefonie mobilă și fixă, internet fix și date, precum și servicii de televiziune cu plată, a fost un factor cheie în atingerea acestor rezultate impresionante. În România, DIGI Romania se distinge prin oferirea serviciilor de telefonie fixă și divertisment printr-o rețea de fibră optică de ultimă generație, în timp ce rețeaua sa de telefonie mobilă beneficiază de infrastructura robustă a rețelei de fibră optică.

DIGI Romania spune ca segmentul de telefonie mobilă s-a dovedit a fi cel mai dinamic, reprezentând 46% din totalul RGU-urilor companiei, cu o creștere anuală de 20% în T4 2023, ajungând la 10,9 milioane de RGU-uri. Această expansiune reflectă angajamentul Digi de a oferi servicii de calitate și accesibile în cele trei piețe principale.

DIGI Romania: Anunturi IMPORTANTE Extrem de Ambitioase Anuntate pentru 2024 si Romania

DIGI Romania ne spune, prin vocea CEO-ului, Serghei Bulgac, care sunt planurile ambițioase ale companiei pentru 2024: “Anul acesta marchează un moment de transformare pentru Digi. Vom continua să consolidăm prezența noastră în România și Spania, în timp ce explorăm noi orizonturi în Portugalia și Belgia.”

În România, DIGI Romania, compania intenționează să stimuleze creșterea organică prin îmbunătățirea infrastructurii de rețea și diversificarea ofertei de servicii. În Spania, achiziția de noi licențe de spectru și lansarea serviciilor 5G sunt așteptate să îmbunătățească semnificativ capacitatea rețelei, oferind clienților conectivitate de înaltă viteză la prețuri competitive.

Extinderea în Belgia și Portugalia nu reprezintă doar un pas în strategia de creștere a DIGI Romania, ci și o oportunitate de a introduce abordarea sa inovatoare și orientată spre client pe noi piețe. “2024 se anunță a fi un an de referință pentru noi, pe măsură ce continuăm să evoluăm, să inovăm și să conectăm comunități în întreaga Europă,” a adăugat Bulgac.

DIGI Romania, cu aceste planuri ambițioase, își consolidează poziția de lider în telecomunicații, demonstrând angajamentul său neclintit către inovație, creștere și satisfacția clientului. Anul 2024 promite să aducă noi realizări și expansiuni pentru Digi, consolidându-și astfel reputația de pionier în conectivitatea digitală și serviciile de telecomunicații la nivel european.