Marea Britanie sustine ca Rusia Inregistreaza Pierderi Record de Soldati in Razboiul din Ucraina

Marea Britanie sustine ca Rusia Inregistreaza Pierderi Record de Soldati in Razboiul din Ucraina

Marea Britanie sustine ca Rusia inregistreaza pierderi record de soldati in aceasta perioada in razboiul din Ucraina, conform ministerului apararii de la Londra, rusii inregistrand cate 983 de soldati morti sau raniti pe campul de lupta, in fiecare zi, in momentul de fata.

Marea BRitanie spune ca Rusia, in ciuda acestor pierderi, a crescut presiunea pe Ucraina, care incepe sa piarda teritorii odata cu reducerea ajutorului pe care il primeste de la NATO, iar situatia va continua, daca nu va creste substantial ajutorul in perioada urmatoare.

Numărul mediu zilnic de victime ale Rusiei (uciși și răniți) în Ucraina Februarie 2024 a fost cea mai mare rată în care a fost, de la începutul războiului, la 983 pe zi. Creșterea mediei zilnice aproape reflectă cu siguranță angajamentul Rusiei față de masă și războiul de uzură.

Deși costisitoare în termeni al vieții umane, efectul rezultat a crescut presiunea asupra poziţiilor Ucrainei peste tot prima linie. Până în prezent, Rusia a pierdut foarte probabil 355.000 de personal uciși și răniți în timpul războiul din Ucraina.