WhatsApp: Mark Zuckerberg Anunta o Actualizare Oficiala Importanta pentru iPhone si Android

WhatsApp are anuntata de catre Mark Zuckerberg o actualizare oficiala foarte importanta pentru iPhone si Android, iata ce schimbari aduce acum.

WhatsApp vechime

WhatsApp își consolidează poziția de lider pe piața aplicațiilor de mesagerie pentru iPhone si Android, prin lansarea unei noi funcții revoluționare: căutarea după dată pentru chat-urile individuale și de grup pe dispozitivele Android. Această inovație, deja disponibilă pe alte platforme precum iOS, desktop Mac și WhatsApp Web, oferă utilizatorilor o modalitate mai eficientă de a naviga prin conversațiile lor, simplificând accesul la informațiile dorite.

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook și proprietarul WhatsApp, a făcut anunțul pe canalul său WhatsApp printr-un videoclip captivant în care își caută o discuție veche despre karaoke. Această prezentare personală subliniază nu doar utilitatea noii funcții, dar și modul în care WhatsApp, pentru Android si iPhone, se străduiește să facă viețile digitale ale utilizatorilor săi cât mai simple și mai plăcute.

WhatsApp spune ca pentru a beneficia de această funcție pe iPhone si Android, utilizatorii trebuie doar să acceseze detaliile chatului individual sau de grup, atingând contactul sau numele grupului. Apoi, prin atingerea butonului de căutare și selectarea pictogramei calendar, pot căuta conversații specifice la o anumită dată, eliminând necesitatea de a specifica un interval de date.

WhatsApp: Mark Zuckerberg Anunta o Actualizare Oficiala Importanta pentru iPhone si Android

WhatsApp vechime conversatii

WhatsApp ofera această functie in aplicatiile disponibile pe Android si iPhone, deoarece ea îmbunătățește semnificativ experiența de utilizare, permițând o navigare rapidă și eficientă prin arhiva de mesaje. WhatsApp oferă deja posibilitatea de a căuta prin conversații în funcție de tipul de media – linkuri, media și documente – prin pagina cu detaliile conversației, îmbogățind astfel opțiunile de căutare disponibile utilizatorilor.

WhatsApp a testat recent și alte funcții legate de căutare, inclusiv filtrele de chat „Toate”, „Necitite”, „Contacte” și „Grupuri”. Mai mult, la începutul acestei luni, același blog a dezvăluit că compania lucrează la un filtru „Favorite”, care va permite utilizatorilor cu telefoane iPhone si Android să verifice rapid mesajele marcate cu stea, consolidând și mai mult utilitatea funcției de căutare.

WhatsApp a introdus săptămâna trecută noi opțiuni de formatare a textului pentru chatul individual și de grup, precum și pentru Canale, incluzând listele cu marcatori, listele numerotate, ghilimele bloc și codul inline. Aceste actualizări reflectă angajamentul WhatsApp de a oferi in cadrul Android si iPhone o platformă de comunicare robustă, adaptată nevoilor în continuă schimbare ale utilizatorilor săi.

WhatsApp continuă să inoveze și să îmbunătățească experiența de utilizare, consolidându-și poziția de lider pe piața globală a aplicațiilor de mesagerie. Cu această nouă funcție de căutare după dată pe Android, WhatsApp nu doar că răspunde cererii utilizatorilor pentru o navigare mai eficientă în cadrul conversațiilor, dar setează și un nou standard în industria tehnologiei de comunicații.