Orange: Hotararea Oficiala de ULTIMA ORA pentru Primavara, care Vizeaza Clientii Romani

Orange anunta o hotarare de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii din Romania in momentul de fata, iata ce trebuie sa stie oamenii acum.

Orange Hotararea Oficiala ULTIMA ORA Primavara Vizeaza Clientii Romani

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, a decis sa aduca in atentia a milioane de romani o hotarare foarte importanta pe care a luat-o si care se va aplica la nivelul intregii tari. Mai exact, pentru ca vine primavara, cei de la Orange au decis sa creeze o noua campanie speciala pentru clientii din toata Romania, una in baza careia vom avea posibilitatea de a ne bucura de premii speciale in cadrul campaniei Bonus Pocus.

Orange a lansat aceasta campanie cu ceva timp in urma pentru clientii din toata Romania, insa acum vorbim despre o reinnoire a efortului, pentru a le oferi romanilor mai multe motive sa participe la tot, atat timp cat inca mai pot. Cei de la Orange explica mai jos, ca oricare dintre clientii care au cartele prepay cu optiuni de minim 6 euro, pot participa la aceasta promotie speciala, atat timp cat ea e valabila in Romania, pentru o perioada limitata de timp.

Orange: Hotararea Oficiala de ULTIMA ORA pentru Primavara, care Vizeaza Clientii Romani

Orange spune ca in cadrul acestei noi campanii a Bonus Pocus, pune la bataie trafic de internet de pana la 1000 GB pentru clientii sai, dar si optiuni de 6 euro, ele fiind oferite gratuit ca parte a promotiei care se afla in derulare acum. Cei de la Orange ofera zeci de premii pentru aceste beneficii, unele dintre ele avand o valabilitate de 28 de zile, in timp ce altele sunt valabile pentru o perioada de 1 an de zile, astfel ca disponibilitatea este diferita.

Orange deruleaza aceasta campanie speciala la nivelul intregii tari in momentul de fata, deci nu exista restrictii din acest punct de vedere, asa ca e important sa stim acest lucru, daca dorim sa profitam de tot chiar acum. Este desigur important sa aveti activa o optiune de minim 6 euro pentru cartela voastra prepay de la Orange, pentru a putea participa la campanie, deci e foarte important sa aveti in vedere acest lucru, deoarece conteaza foarte serios.

Orange impune deasemenea obligatia de a avea un cont in cadrul platformei MyOrange, pentru a ne putea bucura de oferta in sine, asa ca daca nu aveti contul, nu veti putea beneficia de absolut nimic acum.