Informarea Meteorologica de ULTIMA ORA ANM in Romania pe 6 Martie 2024

Informarea meteorologica de ultima ora a ANM pentru Romania pe 6 martie 2024, ne aduce in imediata atentie fenomene meteo de vreme severa imediata.

Informarea Meteorologica ULTIMA ORA ANM Romania 6 Martie 2024

Informarea meteorologica de ultima ora ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, in Romania pe 6 martie 2024, ne aduce in imediata atentie estimarile expertilor in meteorologie cu privire la felul in care va evolua vremea in tara noastra in cursul urmatoarelor ore.

ANM vorbeste mai jos despre ploi in maim ulte regiuni ale tarii, acestea ajungand pana la 20 l/mp, in functie de zona in care vor fi intalnite, insa la munte va si ninge, asa ca in functie de localitatile in care ne deplasam, va trebui sa fim atenti.

Intervalul : 06 martie, ora 15 – 07 martie, ora 20

Zonele afectate : conform textului

Fenomene : conform textului

Mesaj: În intervalul menționat, temporar vor fi precipitații, local moderate cantitativ, în Banat, Crișana, Transilvania, Oltenia și vestul Moldovei. Mai ales în zonele deluroase și montane se vor acumula cantități de apă de 10…15 l/mp și izolat peste 20 l/mp.

Vor fi ploi, iar pe parcursul nopții, în Transilvania și Subcarpații Moldovei vor fi precipitații mixte. La munte vor predomina treptat ninsorile și se va depune strat de zăpadă.