E.ON: Instiintare Oficiala de ULTIM MOMENT cu o AVERTIZARE pentru Clientii Romani

E.ON a emis o instiintare oficiala de ultim moment cu o avertizare extrem de importanta pentru clientii din toata Romania, iata ce spune compania.

E.ON Instiintare Oficiala ULTIM MOMENT AVERTIZARE Clientii Romani

E.ON, una dintre companiile cele mai mari care furnizeaza gaze naturale si energie electrica romanilor din intreaga tara in fiecare zi, a decis sa transmita o instiintare oficiala de ultim moment cu o avertizare pentru romani. Vorbim despre o decizie a celor de la E.ON prin care ni se aduce in atentie o campanie speciala pentru montarea de detectoare de fum si monoxid de carbon, astfel incat Romanii sa inteleaga foarte clar de ce sunt vitale aceste dispozitive.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca detectoarele de fum si monoxid de carbon, desi au capacitatea de a detecta fumul si monoxidul de carbon, ele nu alerteaza in mod automat pompierii si nu sunt conectare la vreun sistem de stingere a incendiilor. Daca exista romani care au crezut in mod gresit ca aceste tipuri de detectoare de fum si monoxid de carbon pot face acest lucru, cei de la E.ON ne explica foarte clar ca situatia nu sta asa si ca trebuie sa fim vigilenti.

E.ON: Instiintare Oficiala de ULTIM MOMENT cu o AVERTIZARE pentru Clientii Romani

E.ON explica deasemenea mai jos ca monoxidul de carbon este extrem de grav pentru oameni, iar asta deoarece el provoaca o deficienta extrem de severa de oxigen in organism, care duce la decesul persoanei, in cazul inhalarii in cantitati mari. In aceasta idee, E.ON Romania ne spune ca detectoarele de fum si monoxid de carbon ar trebui instalate in orice camera dintr-o locuinta in care exista dispozitive dedicate incalzirii, exceptie facand cele exclusiv electrice.

E.ON deruleaza cu Ispectoratul General pentru Situatii de Urgenta o campanie speciala, prin intermediul careia incearca sa ii convinga pe romani ca isi pot salva viata daca aleg sa instaleze detectoare de fum si monoxid de carbon in case. 10.000 de detectoare de fum si monoxid de carbon vor fi instalate in Romania de catre E.ON si IGSU, in mod gratuit, pentru romanii care nu au bani sa le cumpere, clientii urmand a fi alesi in perioada urmatoare de companie.

E.ON are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la importanta acestui tip de dispozitive, astfel ca merita sa ne uitam cu foarte mare atentie la ceea ce ni se spune in legatura cu ele in momentul de fata.