BANCA Transilvania: 2 Informari Oficiale de ULTIM MOMENT care Vizeaza Clientii din Romania

BANCA Transilvania transmite 2 informari oficiale de ultim moment, care vizeaza clientii din toata Romania, iata ce trebuie sa stie toata lumea.

BANCA Transilvania 2 Informari Oficiale ULTIM MOMENT Vizeaza Clientii Romania

BANCA Transilvania, una dintre institutiile bancare cele mai mari din Europa de Est si cea mai mare din Romania, a decis sa publice 2 informari oficiale de ultim moment pentru toti clientii din Romania, ele venind cu atentionari asociate. BANCA Transilvania incearca sa ii ajute pe clientii din Romania sa se protejeze impotriva celor care vor sa le fure banii, dar in acelasi timp sa ajute si alte persoane vulnerabile sa se protejeze pentru a nu risca sa devina victime.

BANCA Transilvania vorbeste intr-o prima masura despre faptul ca trebuie sa fim extrem de vigilenti si sa nu ne introducem datele cardurilor in website-uri si aplicatii necunoscute, pentru ca ele pot fi folosite foarte usor pentru a ni se fura banii, fara sa stim. De la numarul cardului si pana la codul CVV2, BANCA Transilvania ne spune ca aceste informatii trebuie sa fie total confidentiale, fara sa fie partajate cu necunoscuti, deoarece ele pot fi utilizate pentru plati online fara voia noastra.

BANCA Transilvania: 2 Informari Oficiale de ULTIM MOMENT care Vizeaza Clientii din Romania

BANCA Transilvania spune ca putem fi pacaliti foarte usor cu website-uri si aplicatii false, cedarea datelor putand fi realizata extrem de usor fara sa stim, dar ofera deasemenea inclusiv informatii importante in situatia in care suntem victime. In aceasta idee, BANCA Transilvania ne spune ca trebuie sa sunam imediat banca si sa raportam la Politie eventuale furturi de bani, iar asta pentru ca doar asa poate exista o sansa mica de recuperare a banilor furati.

BANCA Transilvania ne recomanda deasemenea sa ajutam si persoanele vulnerabile, care nu stiu cum sa se protejeze impotriva celor care vor sa le fure banii, din pacate fiind foarte multi romani care sunt in aceasta situatie. Daca stiti persoane de acest gen, ar fi bine sa incercati sa le protejati, pentru ca BANCA Transilvania nu poate sa o faca intotdeauna, asa ca ni se cere sa fim de ajutor.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau toate informatiile cu privire la ceea ce ar trebui sa facem pentru ca noi, dar si altii, sa fim/fie in siguranta, asa ca e bine sa fim atenti la aceste informatii, care ne sunt aduse in atentie acum.