BANCA Transilvania: Explicatii Oficiale cu AVERTISMENTUL de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii din Romania

BANCA Transilvania a publicat o serie de explicatii oficiale extrem de importante, cu un avertisment de ultima ora pentru toti clientii din Romania.

BANCA Transilvania Explicatii Oficiale AVERTISMENTUl ULTIMA ORA Toti Clientii Romania

BANCA Transilvania, institutia financiare care are cel mai mare numar de clienti din Romania si unul dintre cele mai mari din Europa de Est, a publicat un nou avertisment cu explicatii oficiale de ultima ora pentru toti clientii din Romania. Dupa cum puteti vedea si mai jos, cei de la BANCA Transilvania vorbesc despre faptul ca romanii trebuie sa fie in continuare extrem de vigilenti cand vine vorba despre fraudele online, pentru ca pericolul este urias.

BANCA Transilvania aduce mai jos in atentia noastra o metoda de succes prin care sunt furati foarte usor banii romanilor, iar asta pentru ca persoanele din spatele acestor atacuri se folosesc de frica romanilor pentru a le fura banii. Puteti vedea mai jos ca pe retelele de socializare, prin email, sau SMS, sunt trimise mesaje catre clientii BANCA Transilvania, prin care li se spune ca ar avea conturile blocate si ca trebuie sa ia actiuni de ultima ora pentru ca ele sa fie deblocate.

BANCA Transilvania: Explicatii Oficiale cu AVERTISMENTUl de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii din Romania

BANCA Transilvania spune ca in cadrul acestor atacuri, clientii sai sunt convinsi sa acceseze pagini web malitioase, copii ale celor ale bancii, datele introduse in cadrul lor ajungand direct la hackerii care incearca sa ne fure banii. Aceste atacuri sunt combinate si cu cereri de instalare in calculatoare sau telefoane a unor aplicatii care sa le permita raufacatorilor sa acceseze de la distanta datele noastre, inclusiv cele de acces in platformele pe care BANCA Transilvania ni le pune la dispozitie.

BANCA Transilvania stie extrem de bine cat de multi romani au nevoie de ajutor pentru a fi in siguranta, astfel ca toate aceste sfaturi vin in ideea de a ne proteja, pentru a nu risca sa devenim victimele celor care vor sa ne faca rau. Din pacate, in foarte multe cazuri in care clientii BANCA Transilvania au banii furati, banca nu ii mai poate recupera, astfel ca de aceea vin mesaje precum cel de acum, pentru a ne avertiza sa nu ne cedam datele personale.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau foarte multe informatii extrem de importante cu privire la modalitatile in care ne putem proteja impotriva celor care vor sa ne faca rau si este important sa ascultam de aceste sfaturi acum.