Electrica: Masurile Oficiale de ULTIM MOMENT Aduse in ATENTIA Clientilor din Romania

Electrica ii anunta pe clientii din toata Romania cu privire la masurile oficiale de ultim moment, despre care toti trebuie sa stie chiar acum in tara.

Electrica Masurile Oficiale ULTIM MOMENT Aduse ATENTIA Clientilor Romania

Electrica, unul dintre cele mai mari grupuri de energie din Romania, de la care primesc energie electrica si gaze naturale un numar foarte mare de romani din zeci de judete ale tarii, aduce in imediata atentie a clientilor o serie de masuri importante. Mai exact, cei de la Electrica ne aduc in atentie cum a gandit una dintre companiile din grup, Distributie Energie Electrica Romania, un sistem inteligent prin care sa ii ajute pe clienti sa afle informatii importante despre servicii.

Electrica vorbeste mai jos despre un chatbot pe care DEER il are in cadrul website-ului sau, pentru a ii ajuta pe clienti sa afle rapid informatii cu privire la derularea contractelor de energie in Romania, in orice moment. Mai mult decat atat, Electrica ne aduce in atentie si faptul ca website-ul DEER ne ofera inclusiv informatii cu privire la intreruperile in furnizarea de energie electrica, astfel incat sa stim foarte rapid ce se intampla in locatia noastra si de ce nu avem curent electric.

Electrica: Masurile Oficiale de ULTIM MOMENT Aduse in ATENTIA Clientilor din Romania

Electrica ne recomanda website-ul companiei din grup si pentru ca acolo exista o harta detaliata cu locatiile in care furnizarea curentului electric a fost intrerupta, astfel incat sa ne putem face o idee foarte clara cu privire la tot. Avand in vedere ca aceasta companie din grupul Electrica are informatii detaliate cu privire la ceea ce se intampla din punct de vedere al intreruperilor in furnizarea de energie, nu mai e nevoie sa sunam la centrele de relatii cu clientii.

Electrica stie foarte bine cat de important este pentru multi romani sa afle rapid informatii legate de posibilele intreruperi ale furnizarii de energie intr-o locatie, sau alta, astfel ca e un instrument extrem de util pentru multi oameni. Mai mult decat ata,t cei de la Electrica ne recomanda acest website si pentru ca ne poate scuti de un drum intr-unul dintre magazinele sale pentru a afla informatii pe care le putem descoperi foarte usor printr-o simpla intrebare pusa chatbot-ului.

Electrica incearca sa isi ajute clientii prin orice fel de metode pe care le are la dispozitie, deci e bine sa nu ignoram informatiile de acest gen, pentru ca ele ne pot face viata mult mai usoara, decat ne-am putea imagina.