ALERTA de ULTIM MOMENT NOWCASTING cu un Cod Meteorologic ANM in Romania pe 12 Martie 2024

Alerta de ultim moment nowcasting cu un cod meteorologic ANM in Romania pe 12 martie 2024, aduce in atentia noastra fenomenele de vreme severa.

ALERTA ULTIM MOMENT NOWCASTING Cod Meteorologic ANM Romania 12 Martie 2024

Alerta de ultim moment nowcasting cu un cod meteorologic emis de ANM, Administratia Nationala de Meteorologie in Romania pe 12 martie 2024, ne aduce in imediata atentie o serie de fenomene meteo de vreme severa imediata, despre care ar trebui sa stim chiar acum.

ANM explica in mod oficial mai jos, faptul ca in regiunile vizate de aceste cod galben meteorologic, vorbim despre vant, care la rafala va atinge viteze de pana la 60 km/h, astfel ca ni se recomanda cu tarie sa fim foarte vigilenti in orice fel de deplasari pe care intentionam sa le facem.

COD GALBEN!

Data emiterii : 12-03-2024 ora 11.

Valabil de la : 12-03-2024 ora 12:05.

In zona : Județul Tulcea : Delta Dunarii, respectiv zona localităților: Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, C.A. Rosetti, Maliuc, Pardina;

Zona de litoral a județului Tulcea , respectiv zona localităților: Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti, Sfântu Gheorghe;

Se vor semnala : intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală 55…60 km/h.

Avertizările și atenționările meteorologice se actualizează în funcție de durata și gravitatea fenomenelor prognozate.

Informările meteorologice se emit în cazul în care fenomenele meteorologice prognozate au potențial de a deveni temporar periculoase pentru anumite activităţi, dar altfel sunt obişnuite pentru perioada respectivă.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore. Emitent: Centrul Național de Prognoză Meteo.