Marcel Ciolacu: Anuntul privind Aderarea Romaniei la OCDE

Marcel Ciolacu Anuntul Aderarea Romaniei OCDE

Marcel Ciolacu, premierul Romaniei, a facut un anunt oficial cu privire la aderarea Romaniei la OCDE, o organizatie foarte importanta pentru viitorul tarii noastre, care poate contribui semnificativ la dezvoltarea noastra pe viitor, daca guvernanti vor reusi sa ne ajute cu asta.

Marcel Ciolacu vorbeste mai jos despre faptul ca aderarea la OCDE est eun proiect de tara pentru Romania, unul la care toata clasa politica trebuie sa adere in momentul de fata, dar unul care inca are nevoie d emunca in spate pentru a fi dus la indeplinire.

Pentru România, aderarea la OCDE este principalul proiect de țară, un proiect pe care îl tratăm cu deplină responsabilitate și angajament.

Aderarea la OCDE va însemna o viață mai bună pentru fiecare român, dar și investiții mai multe, vizibilitate crescută a țării noastre pe harta economică internațională și o administrație mai performantă.

Mă bucur că toată clasa politică a înțeles importanța acestui moment și sprijină procesul de aderare, la fel cum o fac sectorul privat și profesioniștii din diverse ramuri economice, precum și societatea civilă.

În 2026, OCDE va publica un nou Studiu Economic pentru țara noastră și vreau ca 2026 să fie anul aderării noastre la organizație.